Doc-TV

Obamas stabsjef Rahm Emanuel sa en gang at man aldri må la kriser gå til spille. De er anledninger som må utnyttes. Dette synes å være oppskriften som dagens elite følger, for krise følger på krise i et akselererende tempo.

I dag var det advarsler om at flyreiser i Europa til sommere kan bli en påkjenning. På Europas største flyplass Schipol er det timelange køer foran security. Køen strekker seg utenfor terminalbygningen og folk blir våte av regn og begynner å slåss.

NRK forklarer dette med permitteringer under coronaen. Det høres ikke overbevisende ut. Flyplassene har visst i trekvart år at vi var på vei tilbake til normal trafikk. Kom det bak på dem? Har de ikke ansatt nye folk? Tvilen oppstår.

ANNONSE

Samme med morsmelkkrisen i USA. Biden-regimet fikk vite om krisen for et år siden, men foretok seg ingenting.

Krisen synes å være bevisst politikk. Samme kan sies om LO-kongressen som skryter av at de har “averget strømopprøret”.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp billetter her!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

 

ANNONSE