Dag: 2. juni 2022

Med en næsten vidt åben grænse i syd sætter Biden-regimet konstant nye rekorder. Hele 47 millioner mennesker bor nu i USA, men er født i et andet land.

Forskere ved Center for Immigration Studies vurderer nu i en analyse, at der i slutningen af ​​april var 47 millioner udenlandsk fødte i landet, hvilket er det højeste antal, der nogensinde er registreret i USA.

Les Mer...

Det lykkedes regeringen med massiv støtte fra samtlige trykte og elektroniske medier at gøre folkeafstemningen til et valg for eller imod Ukraine. Og hvem vil ikke gerne vise sin opbakning til det hårdt kæmpende ukrainske folk og sin foragt for den lede Putin?

Les Mer...

Å reise rundt og holde møter i Norge har vist seg å være en stor opplevelse. Politikere gjør jo det hele tiden. Men dette er noe annet. Vi gjenoppdager vår egen frihet, frihet til å møte, frihet til å snakke fritt. Vi er så inngrodd i dagens doktriner at vi knapt har merket at vi […]

Les Mer...

Johan Christian Claussen Dahl (1788–1857) Olje på lerret, 92,3 x 135,2 cm, Nasjonalmuséet, Oslo, Bildet ble malt i kunstnerens atelier i Dresden i 1851, på grunnlag av skisser utført i løpet av hans siste Norgesbesøk i 1850. Det er kjent i flere varianter, blant annet denne i KODE i Bergen.

Les Mer...

Joe Biden vil ha reguleringer i våpenloven, likesom Justin Trudeau mener psykisk ustabile personer bør ikke få besitte skytevåpen. En tilsynelatende dement mann med hånden på atomknappen forbigås dog i stillhet. En avvæpnet befolkning hindrer ikke drap, hverken i liten eller stor skala. Espen Andersen Bråthen drepte fem personer med machete i Kongsberg i fjor, […]

Les Mer...

Jeg har i dag være til afhøring hos politiet med henblik på en evt. overtrædelse af Retsplejelovens § 189 stk. 3, da jeg i en post dokumenterede politiets henvendelse til mig relateret til et budskab i kommentarsporet, der muligvis udgjorde en overtrædelse af Straffelovens § 266b. Måske vendingen ‘islamiske fødemaskiner’.

Les Mer...

Når Muhameds mænd har sikret sig adgang til Europa, kaldes de flygtninge og er meget populære i de dele af Danmark, der styres af venstrefløjen, som kan glæde sig over, at danske soldater render rundt i fjerne ørkener og jungler.

Les Mer...