Doc-TV

Joe Biden vil ha reguleringer i våpenloven, likesom Justin Trudeau mener psykisk ustabile personer bør ikke få besitte skytevåpen. En tilsynelatende dement mann med hånden på atomknappen forbigås dog i stillhet.

En avvæpnet befolkning hindrer ikke drap, hverken i liten eller stor skala. Espen Andersen Bråthen drepte fem personer med machete i Kongsberg i fjor, og nye detaljer har kommet fram i retten torsdag. Tross Bråthens mange forbindelser til islam, samt hans selverklærte konvertering, forsøker forsvarer, aktor og sakkyndige å løsrive ham fra den religiøs-politiske ideologien.

Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen diskuterer overnevnte tema, men tar også for seg Hollywood-stjernen Johnny Depps seier over hans ekskone Amber Heard. Flere hevder nå at #MeToo-terroren er over. Kveldens sending byr også på et dryss av humor.

ANNONSE

Velkommen til sending.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

 

ANNONSE

Læs også

Mest læst

Læs også