Kopierede/fra hoften

 

Steve Bannon lovede, at demokraterne ville blive udslettet for de næste hundrede år. Da resultatet ikke var entydigt, var han ude af stand til at sige fra.  At demokraterne stjæler det andet valg på to år var for meget at bære. Der er fuldt kaos på den republikanske side. Er det ude med republikken? Biden-regimet er ligeglad. De fortsætter med invasionen fra syd.

Steve Bannon byggede op til 8. november over lang tid. En rød tsunami ville feje demokraterne væk. Han talte om et flertal på 100, og at demokraterne ville blive knust. Det lød overbevisende.

Efter valget har vi slået warroom.org til for at høre forklaringen på, hvorfor det gik så galt. Men i stedet hører vi Bannon. Følg optællingen i Arizona, Nevada og Washington, som om det var et normalt forløb. Vi havde forventet en forklaring på den enorme uoverensstemmelse mellem den lovede megasejr og den langstrakte optælling, der ofte ender med, at demokraterne vinder. Bannon er åbenbart bange for at nævne ordet snyd.

ANNONSE

Han er ikke alene. Søndag hørte Kari Lakes Chief Operating Officer sige, at den langtrukne optælling ikke skyldtes “onde hensigter”. Han sagde det flere gange.

Med sådanne medarbejdere vil republikanerne tabe alle fremtidige valg.

Mit indtryk er, at græsrødderne står et helt andet sted. De er klar til at kæmpe, men så har de brug for talsmænd, der ikke er bange for sandheden.

Hoft-brødrene fra thegatewaypundit.com er ikke bange.

De fortæller, hvordan demokraten Maggie Hassan, en bleg anæmisk kandidat med svag appel, fik 1.200 stemmer i en by i New Hampshire med kun omkring 700 indbyggere.

  • Vi har noget til dig, hvis du leder efter uregelmæssigheder i dit kommunalvalg. Columbia, New Hampshire. Det er helt nordpå. En lillebitte by, der ifølge US Census 2020 havde 695 indbyggere. Men ifølge udenrigsministeren fik fra samme by Maggie Hassan 1,106 votes 
  • Don Bolduc fik 193 stemmer.

Som en kommentator sagde i søndags: De forsøger ikke engang at skjule, at de snyder.

Valgsystemet blev ændret under pandemien med brevstemmer og dropboxes. Antallet af brevstemmer eksploderede. Dette var et instrument, der passede demokraterne som hånd i handske. Nu kunne de give postgangen skylden og strække optællingen ud. Da Biden meddelte, at det ville tage flere dage, forstod de, der har knækket koden, hvad der var i vente. Det ville være 2020 om igen.

Mørklægning

Spillet i Kongressen er en verden for sig. Republikanerne lader som om, at dårlige kandidater og dårlig politik er skyld i de svage resultater. Det er at psyke sig selv ud og løbe demokraternes ærinder. Hvis de, der snyder, ser, at oppositionen ikke tør tage bladet fra munden har de vundet en dobbeltsejr.

Andy Biggs har stået i spidsen for en gruppe senatorer, der ønsker at udsætte valget af den republikanske leder i Senatet. Men Mitch McConnell nægter at udsætte. Valget finder sted onsdag.

Tom Cotton ønsker primært at fremstå som konservativ, men han tilhører gruppen af selvbebrejdere og støtter valget af McConnell. Han siger også, at han ikke ser Trump som partiets leder. Budskabet er forstået.

Medierne er desperate efter at slå kiler ind blandt republikanerne. De forsøger at kværke Trump, før han erklærer, at han stiller op.

Republikanerne har haft chancen for at tage sig sammen, for at få orden på deres rækker. De havde nogle meget gode kandidater til dette valg. Men selv Dinesh d’Souza, der placerede 2.000 muldyr, tør ikke sige, hvorfor de tabte.

Men onde tunger bemærker, hvad alle ser: Alle optællinger, der trækker ud, ender med, at demokraterne vinder.

Verden ser på

Dineshs kone er fra Venezuela. Hendes pårørende fortæller, at valget i USA minder om hjemlandet eller endnu værre. Millioner af mennesker rundt om i verden ser, at USA er ved at gå i hundene. Det gælder selvfølgelig også for USA’s fjender, som måske ikke er fjender på samme måde længere. De ser, at eliten kopierer deres metoder: the winner takes it all.

Det gælder bare ikke for EU, som lider under et stort demokratisk underskud i første omgang og nu kan identificere sig med USA.

At de nordiske medier og politikere ikke ser noget galt i det amerikanske valg, siger noget om deres afkobling fra virkeligheden. Norske medier og politikere er tilmed parate til at kriminalisere politisk uenighed, som vi ser i USA.

Sandheden bliver politisk bestemt.

Ingen ville have troet, at Biden-regimet ville vove at kopiere svindelen fra 2020. Ikke så åbenlyst efter en så katastrofal politik.

Victor Davis Hanson skriver i The Dying Citizen, at republikker er kollapset inden for et årti. Dette er, hvad vi ser udfolde sig i USA: Regimet importerede 5,5 millioner illegale migranter på halvandet år. Nu fortsætter invasionen.

Det er landets egne myndigheder, der ødelægger republikken indefra.

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet