Tavle

Borgerlige aviser kan være kritiske i forhold til venstrefløjens økonomiske præmisser, men er omvendt bovlamme, når den yderste venstrefløj mobiliserer med plusord om ikke-økonomiske emner. Den gode Henrik Dahl spidder Berlingske i en kommentar i Berlingske – Hvorfor holder Berlingske mikrofonen for ekstremistiske LGBT-aktivister?

“… Givet denne fornuftige, redaktionelle linje kan det undre, at Berlingske hen over påskedagene har bragt en serie artikler om køn og kønsidentitet, der er lige så manipulerende og uredelig, som det ville have været, hvis man uden videre diskussion eller kritik godtog Oxfam Ibis’ præmisser, når man talte om global ulighed.

Det drejer sig om den serie, der blev søsat 15. april med den stort opsatte artikel Vores kønsopfattelse nærmer sig et paradigmeskift. Hovedkilderne til artiklen er to aktivister, der er mindst lige så radikaliserede og ekstreme som Oxfam Ibis. Nemlig Susanne Branner, der er sekretariatschef i LGBT Danmark, og Cecilie Nørgaard, som lever af at promovere det udokumenterede og antividenskabelige synspunkt, at biologien ikke er styrende for menneskets kønsidentitet.

Spalte op og spalte ned holdes mikrofonen for disse to ekstremister, uden der gøres noget som helst seriøst forsøg på at udfordre deres radikale præmisser. … Mens hele den engelsktalende verden, der er ti-femten år forud for Danmark i disse spørgsmål, gør sig klar til at træde på bremsen og diskutere de hårde spørgsmål, kønsekstremisterne konsekvent fornægter og afviser at diskutere, bliver det i Berlingske fremstillet som den fremtid, vi alle skal og bør indstille os på.”

ANNONSE