Kopierede/fra hoften

(Islamistlederen Arfan Qadeer Bhatti opfordrer til homo-drab, 14. juni 2022; ven af Zaniar Matapour)

Hver fredag sender Radio4 Comedy-kontoret, og en udsendelse inkluderer normalt woke-politiske stikpiller. I seneste udgave var det en Louis CK-sketch om kristen-fundamentalistisk holdning til homoseksualitet. Få timer senere myrdede en kurdisk islamist to foran en homobar i Oslo. Virkeligheden giver ikke venstrefløjen meget at arbejde med, men de forsøger at alligevel at skubbe stenen op ad bakken. Nyd blot LGBT-aktivisten Martin Dover, tidligere omtalt her på siden.

“Jeg ved jo ikke andet om gerningsmanden end det, alle andre ved. Ekstremistisk fundamentalistiske grupperinger og den yderste radikale højrefløj deler et ret stort ideologisk tankegods, når det handler om kvinder, lgbt -personer og andre minoriteter. Der er et stort ideologisk overlap, uanset om gerningsmanden er det ene eller det andet. … Man kan også sige, at det var et tilfælde, at gerningsmanden muligvis – vi ved det ikke – er islamist. Det kunne lige så godt have været en etnisk hvid norsk gerningsmand. (Martin Xaver Dover, Berlingske, 27. juni 2022)

Muslimer debatterer homoseksualitet efter Oslo-drab, 2022)

“I forhold til bøsser (lewat) så er det ifølge Koranen endnu strengere forbudt. De første folk, som begik det, var Lots folk, og Lot var deres profet, der advarede dem, men de hørte ikke efter. Derfor straffede Gud dem på mange måder… I forhold til straf af bøsser er det beskrevet i en hadith, som blev fortalt af Imam Altarmazi, Abu Dawood og Iben Maja at Iben Abas, at Mohammad Saws sagde: Hvis nogen begår den skændighed, som Lots folk så slå begge to ihjel.” (Religion.dk, 2013)

ANNONSE