Tavle

Lars Hedegaard påpeger i en kommentar på Facebook, at en hel del af hans følgere – qua mainstream-mediernes løgne, nu per refleks indtager et modsatrettet synspunkt i forhold til den russiske invasion af Ukraine. Modsatrettet tunnelsyn gør ingen klogere, og det kan nemt gå helt galt.

Klaus Kjellerup er uddannet journalist, men er bedst kendt som sangskriver og musiker. Først i ‘Tøsedrengene’, senere i ‘Danser med Drenge’. Jeg hørte første gang om ham i 10’erne, da han indædt forsvarede rygning. Han blev en central debattør i den konspiratoriske ende da corona-pandemien rasede, og nu er så på Putin-holdet. Han er nærmest personificeringen af modsatrettet tunnelsyn.

“Nej. Du er vildledt af Vestens medier, som lyver konsekvent om Ukraine, præcis ligesom de gjorde om Corona. Russerne bomber intet. Det er de ukrainske nazi-terrorgrupper, der bomber i Ukraine. Russerne betragter sig slet ikke som fjender af Ukraine eller af det ukrainske folk.” (Klaus Kjellerup, Twitter, 8. marts 2022)

Mere

“Der findes ingen evidens for, at det vil føre til mindre kræft eller færre dødsfald, hvis alle holder op med at ryge eller begynder at leve sundere.” (Klaus Kjellerup, Politiken, 14. oktober 2014)

ANNONSE