Nyt

Sri lankanske Ganeswaran Shanmutgaratnam på Facebook, november 2021

Socialdemokraten Ganeswaran Shanmutgaratnam fik 356 personlige stemmer, og hele 170 af dem fik han i Humlehøj-hallen, hvor han tilfældigvis var valgstyrerformand. En historie fra JV.dk – Flere klager over valgstyrers opførsel: Gik med vælgere ind i stemmeboksen og udpegede navne på stemmesedlen.

“I følge fire valgtilforordnede fra forskellige partier gik valgstyrerformand Ganeswaran Shanmutgaratnam(S) over sine beføjelser på afstemningsstedet i Humlehøj-Hallen under valget den 16. november.

Klagerne mener, at valgstyrerformanden ikke har fulgt gældende regler for, hvad rollen er samt hvorledes han har håndteret vælgere, der ønskede hjælp til stemmeafgivningen. Her beskriver de, at han har peget på stemmesedlen, hvor vælgerne skulle sætte deres kryds og i nogle tilfælde gik med ind i stemmeboksen. Herudover nævner de…”

ANNONSE

Mest læst