Nyt

(Hizb ut-tahrir: Undersøgelse viser at muslimer ‘nægter at lade sig assimilere’, 2021; Foto: HUT

Den 51-årige familiefar truede ifølge Ekstra Bladet pigerne med, at de vil blive ‘levende begravet’ hvis de blev forelsket i en dansk dreng, og moderen var helt på linje. Ja, det var tilsyneladende en familiebegivenhed at modvirke døtrenes integration i det danske samfund. Læs det hele på EB.dk – Fire døtre mishandlet: De måtte ikke blive for ‘danske’.

“Et muslimsk ægtepar fra Sorø frygtede, at deres fire døtre skulle blive for danske eller få danske kærester, så pigerne blev – ifølge politiets tiltale – opdraget med grov vold, trusler og psykisk terror.

Pigerne blev sparket og slået med redskaber som grydeskeer, sko, bælter og ledninger på den bare hud, brændt med en lighter, og de blev tvunget til at sove med stærke chilier i munden.

Forældrene ødelagde døtrenes tøj, hvis det var for ‘dansk’ eller udfordrende, og pigerne fik forbud mod at tale med danske drenge.

ANNONSE