Doc-TV

I etterpåklokskapens lys ser vi at Demokratene og deres forbundsfeller i 2020 bestemte seg for å slippe mobben løs. Det er det få i Vest-Europa som tør å se, fordi det er så liten motstand. Det kan forandre seg med coronamotstand, men sammenlignet med USA er det lite med civil courage.

Amerikanerne er ved å gjenoppdage de viktigste røttene til en levende republikk: Retten til å forsvare seg. De forstår at det Demokratene vil er å frata dem den retten. Derfor er de hysteriske over frikjennelsen i Kenosha.

Tenk hvis folk nå forstår at med frikjennelsen av Rittenhouse har også de lov til å forsvare hus og eiendom med våpen i hånd, hvis ikke politiet gjør det.

Det er alltid politiet som får første sjanse, men politiske myndigheter angrep politiet og fratok dem yrkesmoralen. De ble redusert til statister. De kunne jo komme til å skyte en svart mann.

ANNONSE

Slik åpnet de døren for mobben. Og mobb har alltid vært et mektig våpen i hendene til hensynsløse. Demokraten er hensynsløse. Det samme er mediene. MSNBC kjørte etter bussen med jurymedlemmer. Den har ikke vinduer. MSNBC var så ivrige at de kjørte på rødt lys. Hvorfor skulle kanalen henge seg på, hvis det ikke var for å ta bilder av juryen? Det kunne ødelagt hele rettssaken og man skal ikke se bort fra at det var det MSNBC ville.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

ANNONSE