Kommentar

Henryk Siemiradzki Nero’s Torches (Leading Light of Christianity) Date: 1876

Samfundseliten i Vesten ser stormen komme og forbereder sig allerede på et Trump-comeback i 2024. Hvis de metoder, de brugte i 2016, var ekstraordinære, er det kun en forsmag på, hvad der kommer. De samme personer, som fremsatte ”Russia Collusion” påstanden, sidder i høje stillinger, ikke på anklagebænken.

I virkeligheden fører de krig mod halvdelen af ​​det amerikanske folk, der stemte på Trump, og jo større fald i meningsmålingerne for Biden-regimet, jo hårdere midler bruger de mod patrioternes repræsentanter og medier.

Det er i dette lys, man skal forstå ransagningen af ​​Project Veritas-redaktør James O’Keefes lejlighed for to uger siden og beslaglæggelsen af ​​to mobiltelefoner. Ti FBI-agenter troppede op tidligt på morgenen og trængte ind. O’Keefe blev lagt i håndjern i underbukser foran sine naboer som en anden narkohandler. Øjeblikkeligt havde New York Times historien og kunne senere rapportere fra kommunikation mellem Project Veritas’ advokat og redaktør O’Keefe, på trods af at avisen ligger i retssag med Project Veritas om injurier. Takket være samarbejdet med FBI fik avisen nu adgang til modpartens hemmeligheder.

ANNONSE

Det er de metoder, vi kender fra Hugo Chavez’ Venezuela eller nutidens Nicaragua.

De, der anklager andre for populisme, er endda klassiske repræsentanter for populisme af den fascistiske type. Chavez lånte fra Franco og Il Duce. Venstreorienteret fascisme. Mussolini kom fra venstrefløjen.

Hos Biden er det menneskerne omkring ham, ikke mindst sikkerhedsapparatet, ligesom i Venezuela: Hvornår trækker cheferne for det hemmelige politi og de hemmelige tjenester i trådene? De folkevalgte tuder med ulvene, ellers bliver de selv spist.

I dommen mod ”Q-sent me”, Jack Chansley, blev det slået fast, at han trængte ind i Capitol og ophidsede andre. Aktivisten fra Demokraterne, Alexandra Ocasio Cortez, ”AOC”,  hævdede, at hun måtte løbe på toilettet og hørte ubudne gæster trække vejret tungt udenfor. Hun frygtede at blive voldtaget.

Det var fri fantasi. Alexandria Ocasio-Cortez var i en bygning langt derfra.

Da 6. januar-kommissionen havde fire nøje udvalgte politibetjente til at forklare sig, var der også mange tårer. Republikaneren Adam Kinzinger kunne ikke holde tårerne tilbage, da han takkede politiet, som også græd. Skuespil eller massehysteri?

Demokraterne har orkestreret store løgne utallige gange og holdt dem i gang i lang tid. Man skal ikke ignorere, at de ikke formår at adskille fiktion og virkelighed. Måske var det russerne, der stod bag Hunters bærbare computer?

Demokraternes “optræden” minder om processerne i den sovjetiske æra. Konspirationer blev ”opdaget”, og retssalene blev brugt til en slags renselse, hvor samfundets krop blev vasket ren. Det skulle ende med livslange eller dødsdomme, og det mærkes også i nutidens elite: De presser på for ultimative domme.

Chansley fik 41 måneder for at trænge ind i Kongressen, ubevæbnet, uden at ødelægge noget. Anklagemyndigheden ønskede 51 måneder for forseelsen. Her satte dommer Lambert niveauet for de øvrige 600, der skulle dømmes.

Det er ren politisk straf. I 2016 lavede de lortespande og bedrev spionage. Fem år senere er det månedslange isolation og årevis i fængsel.

Den fascistiske elite vil ikke indrømme, hvad den gør. Den vil have god samvittighed.

Den bruger racisme som en ideologisk vaskemaskine. Alle de andre er racister. Hvis en dom går dem imod, skyldes det racisme. Det være sig valget i Virginia eller dommen i Kenosha.

Det er interessant, at de norske medier er fuldstændig på Biden-regimets side.

Partiet og bevægelsen, der slap pøbelen løs i 2020, anklager andre for selvtægt. Det er en løgn så stor og tyk, at man skal være fedtet ind i den for ikke at reagere med afsky.

Demokraternes brug af pøbelen er ligesom i det gamle Rom. Regimet importerer nu tusindvis af tropper over grænsen i syd og fra Afghanistan.

Under retssagen i Kenosha var det CNN og MSNBC mod retsvæsenet. Ville juryen vove at trodse pøblen, der stod udenfor og krævede Rittenhouses hoved?

Da dommen faldt, svarede præsidenten ved at sige, at han var skuffet og vred. Det er helt efter bogen. Han er ​​pøbelens leder.

ANNONSE