Doc-TV

Et ektepar i Sandnes våkner av at noen romsterer nedenunder. Det er en innbruddstyv. Kona går ned og blir møtt av en mann med øks og kniv. Etter et kort håndgemeng forsvinner han. Det kunne gått helt galt.

Vi hører ikke norske medier snakke om retten til selvforvar. Enda det er noe som er høyst aktuelt. I sosialdemokratiet skal din respons være proporsjonal: Hvis tyven bruker øks skal du ikke opptrappe med skytevåpen. Men hvilken sjanse har et vanlig menneske mot en innbruddstyv med øks?

Vi trenger en ny lov om rett til selvforsvar. Hvis noen bryter seg inn i ditt hjem har du rett til å forsvare deg og den retten omfatter skytevåpen, som er det våpen vanlige mennesker kan håndtere. Vi kan ikke gå inn i kamp med øks.

ANNONSE

Men akkurat som i Kenosha vil ikke myndighetene at borgerne skal kunne forsvare seg. Derfor er det en sammenheng mellom Rittenhouse og ekteparet i Sandnes.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE