Doc-TV

Det som skjer, skjer plutselig. I dag i form av en påminnelse om at det er godt å ha sønner. Det var en helt fremmed tanke inntil for kort tid siden. Selvfølgelig er det alltid godt å ha sønner, men dette er annerledes.

Jeg hører TV2s kommentators store begeistring for løvene fra Atlas-fjellene, hvordan Marokko har vært et symbol for hele den muslimske verden og tuktet først to tidligere koloniland og kanskje den tredje? Slik har det vært under hele VM, utilslørt begeistring for “de andre”. Vi forstår hva dette betyr og vi er glad vi har sønner.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE

Mest læst