Nyt

US Navy navngiver krigsskib efter bøsse-aktivisten Harvey Milk; Foto: KTLA

Det siger meget om den amerikanske venstrefløj, at de efter at have helgenkåret vanekriminelle George Floyd, åbent kan hylde Harvey Milk, en bøsse-aktivist, der som 33-årig havde et forhold til 16-årig dreng. Man kan næsten kalde det for en magtdemonstration. Problemet er selvfølgelig ekstra slemt, når venstreradikal historieskrivning bliver en del af den officielle fortælling. Fra The Post Millennial – Woke US Navy names ship after accused pedophile Harvey Milk.

“On Saturday, a new Navy fuel ship was launched into San Diego Bay, christened with the name of Harvey Milk, the slain civil rights icon for the LGBTQ movement. Milk was the first openly gay man to serve in public office when he was elected to the SF Board of Supervisors in 1977.

… However, not everyone was celebrating the honors. The spotlight has once again been shone on Milk’s alleged indiscretions with teens.

According to a profile by Milk biographer Matt Barber of Liberty Counsel, one of Milk’s victims was a 16-year-old runaway from Maryland named Jack Galen McKinley. At the time of the alleged relationship, Milk was 33.

‘Randy Shilts was a San Francisco Chronicle reporter and close friend to Harvey Milk … also Harvey Milk’s biographer. In his glowing book The Mayor of Castro Street, he wrote of Milk’s ‘relationship’ with the McKinley boy: ‘… Sixteen-year-old McKinley was looking for some kind of father figure

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria