Dag: 31. oktober 2021

Harald Sohlberg (1869-1935) Olje på lerret, 38 x 46 cm, privateie. Dette lille maleri går under hammeren hos Grev Wedels Plass Auksjoner i Oslo den 24. november i år. Prisantydningen er NOK 3-5 millioner. Opplysninger om bildets historikk etc. finner vi på GWPAs nettsider. Norske klassikere er godt representert ved denne auksjonen, vi finner bilder […]

Les Mer...

Tilbage i 2010 overrakte Prins Joachim en såkaldt ‘Netværkspris’ til AFA-general Balder Bergman Johansen, og i den optik virker det logisk at give eks-AFA’eren Pelle Dragsted en pris for et eller andet. At give en ateistisk internationalsocialist en pris i Grundtvigs navn virker dog en kende bizart, selv i en moderne klovne-kontekst. Fra Grundtvig.dk – N.F.S Grundtvigs Pris 2021.

Les Mer...

En Don Sebastian Spanfelner fortæller på Facebook, at han for tre uger siden lånte sin telefon ud til ‘en ung knægt’ i byen. Efterfølgende er der blevet overført 15 gange 2.000 kroner til en ‘Zijad Mustafic’ (Tlf: 2629 5632).

Les Mer...

‘Klimakrisen er større end politiske skel’, fortalte den 15-årige klimaaktivist Selma de Montgomery i en podcasttidligere på året. Det går fint i spænd med den lidt ældre Esther Michelsen Kjeldahl, der definerer sig selv som liberal, og i kroniklængde har argumenteret for at det er borgerligt ‘at være feminist, klimaaktivist og antiracist’.

Les Mer...

DF-kandidaten Steen Olsen fra Norddjurs Kommune blev gået, efter det kom frem at han sidste år fik en racismedom for en kommentar skrevet på Facebook tilbage i 2017. Retten i Randers lagde vægt på ‘Islam myrder løs overalt i Europa’,og koblingen mellem Islam og terrorisme, mord, kvindeundertrykkelse mv. gik ikke.

Les Mer...

a jeg så plakaten for ‘Tværpolitisk Anstændighed’ tjekkede jeg partiet ud over telefonen, og stødte på navnet Paw Nielsen – Enhedslistens medlem af det lokale byråd siden 2013. Han meldte sig ud tidligere på året efter MeToo-rygter, og i protest over ‘den højredrejning, partiet har foretaget på landsplan’.

Les Mer...

Jeg overvejede at tage turen til DGI-huset i Vejle, og se nærmere på Redox & Co, men hverken Simon Bünger eller Rasmus Preston var tilstede. Flere har i stedet sendt mig billeder af denne her fotograf, en mand uden pressekort, der også har fotograferet til jyske Stram Kurs-arrangementer. Hvem mon han fotograferer for?

Les Mer...

Obama sagde for nyligt i et interview med ”the Hill”, at ”den fundamentale ændring af USA nok var gået for hurtig for en stor del af befolkningen”. Obama var en elendig præsident, men han er en eminent revolutionær, som ved, når timen er kommet:

Covid-epidemiens totalitære styring kuede den amerikanske befolkning, som nu bøjer nakken og accepterer Obamas kommende formynderstat.

Les Mer...