Dag: 25. september 2021

Men det allervigtigste er at sikre, at de folk, som ønsker at flygte fra shithole countries,
(læs: Muhammedanien) har et sted at flygte hen, – og det sted skal ikke være Europa

Les Mer...

Mette Frederiksens udtalelser om Joe Biden, vidner om en statsminister, der overhovedet ikke forstår hvad der foregår i USA og hvad Biden-regimet repræsenterer.

Medierne har valgt at beskytte Biden-regimet og fratager danskerne således muligheden for at forstå hvad der foregår. Mette F. har ikke rådgivere der er i stand til at fortælle hende sandheden.

Les Mer...

Andrea Mantegna (1431-1506) Olje på lerret, 75 x 62 cm, Gemäldegalerie alte Meister, Dresden. Den hellige familie forstås i alminnelighet som Maria med Jesusbarnet (i midten) og hennes ektemann den hellige Josef (til venstre). Kunstneren har også inkludert Johannes Døperens mor Elisabet (til høyre) og nederst til høyre en meget ung Johannes. Johannes Døperen er […]

Les Mer...

Jeg forstår og anerkender tildels det anarko-kapitalistiske argument, men der er noget helt galt hvis man idealiserer ‘kulturen’, og ligefrem finder den ’smuk’ og ‘gavnlig’. Når man læser nedenciterede opdatering fra Anders Stjernholm, så kommer man lidt i tvivl, om det er Alternativet-politikeren der taler, komikeren eller et tilfældigt bonghoved to uger før hans forældre pressede ham ind i misbrugsbehandling. Fra Facebook.

Les Mer...