Kommentar

Mette på facebook: En amerikansk præsident i topform. Har lige hørt Biden tale her i den smukke FN-bygning. USA er tilbage i klimakampen. Ønsker mere fokus på menneskerettigheder. Vil donere flere vacciner. Og siger klart og tydeligt, at USA altid vil forsvare vores fælles værdier og sikkerhed. God tale. For hele verden 

Mette Frederiksens udtalelser om Joe Biden, vidner om en statsminister, der overhovedet ikke forstår hvad der foregår i USA og hvad Biden-regimet repræsenterer.

Medierne har valgt at beskytte Biden-regimet og fratager danskerne således muligheden for at forstå hvad der foregår. Mette F. har ikke rådgivere der er i stand til at fortælle hende sandheden.

Den er at USA’s præsident er en dement, arrogant, korrupt politiker der i høj grad bliver styret af bagvedliggende mennesker og kræfter. Et væsentligt element er deres inkompetence og ligegyldighed, både overfor menneskeliv og for amerikanske interesser.

ANNONSE

Tilbagetrækningen fra Afghanistan er et af de største udenrigspolitiske nederlag for USA siden anden verdenskrig.

At tale om at Biden er loyal overfor NATO bliver meningsløst. Bide har smadret NATO med sin tilbagetrækning: Hverken de allierede eller afghanerne blev orienteret.

Er der et ord, der ikke passer på Biden, så er det loyal. Alt er bare ordflomme og de betyder ingenting.

 

»Jeg synes, det er vigtigt at sige – i forhold til de diskussioner, der er lige nu i Europa – at jeg oplever Biden som meget loyal over for den transatlantiske alliance. Og jeg synes i det hele taget, at man skal lade være med at løfte nogle konkrete udfordringer, som der altid vil være mellem allierede, op til noget, som det ikke bør være. Det vil jeg virkelig, virkelig advare imod,« sagde hun til Politiken i et interview, der vakte international opmærksomhed.

Biden har en udenrigspolitik og det er at svække USA og styrke Kina. Biden er Kinas mand i Det Hvide Hus. Han er ”the Manchurian candidate”.

USA fremstår som en papirtiger. Den militære ledelse er optaget af kritisk raceteori.

»Der er i mine øjne ingen tvivl om, at Joe Biden er i gang med at rykke den amerikanske udenrigspolitik væk fra noget meget indadskuende til igen at påtage sig den globale lederrolle, som kun USA kan påtage sig. Og hvis ikke USA gør det, er der ingen andre, der kan træde i stedet.«

USA vil i tilfælde af krig tabe.

Det er meget muligt at Kina ved udsigten til et Trump-comeback vil lade sig friste til at angribe Taiwan. Biden kommer ikke til at risikere storkrig. Da vil Kina have vundet verdenshegemoniet med små resurser.

Mette F. vil hurtigt opdage at hun har fået en ny herre.

Biden vil vise sig som kejserens loyale tjener.

Er Danmarks statsminister ikke klar over at der er ved at ske et skifte i verdenspolitikken?

 

En anden mulighed er at Mette F. har sans for Bidens hensynsløshed og føler sig tiltrukket af den.

 

 

Oversættelse: Karsten Søberg

ANNONSE