Nyt

(Rønnedevej 11, Ringsted; Foto: Maps)

 

Det vil koste 2,5 mio. kroner, at gøre den 144 m2 gulstensvilla beboelig igen, efter Ringsted Kommune for fem år siden besl

Det vil koste 2,5 mio. kroner, at gøre den 144 m2 gulstensvilla beboelig igen, efter Ringsted Kommune for fem år siden besluttede, at benyttede at gøre huset til bolig for flygtninge. Ikke helt så grel, som historien fra Helsingør Kommune, tidligere omtalt her på siden. Fra SN.dk – Flygtningebolig ødelagt – beboere glemte at lufte ud.

“En række rapporter beskriver, hvordan huset på Rønnedevej 11 er præget af skimmelsvamp i en sådan grad, at det nu er ubeboeligt. …

– Der er skimmelsvamp i hele bygningen, fordi der ikke er blevet luftet ud. Der er råd og svamp i gulvet i gangen, fordi der er vand, der er løbet ud af badeværelset og ud i gangen, fortæller han.

De tidligere beboere har angiveligt blandt andet undladt at rense afløbet på badeværelset, ligesom hverken emhætte eller vinduer er blevet benyttet under madlavning. Det har ført til de omfattende skader.”

Man har bare taget for givet, at de vidste alt om, hvordan man bor i sådan et hus. (Per Flor, formand for Plan- og Boligudvalget)

 

ANNONSE