Nyt

Årets første drab i 2021 trækker tråde til organiseret kriminalitet, Tyrkiet og islam.

Den 38-årige Cem Kaplan blev lørdag aften dræbt i et voldsomt skuddrama. Flere indvandrere blev efterfølgende anholdt.
Gerningsstedet er angiveligt et industrikvarter i den nordsjællandske by Hillerød, hvor politiet har fundet flere patronhylstre.
Cem Kaplan havde rødder i byen Kulu i Konya-provinsen i det centrale Anatolien, hvor den blodige begivenhed også er blevet bemærket.
Et tyrkiske onlinemedie skriver om drabet, som i øjeblikket efterforskes massivt i Danmark.
Cem Kaplan havde etableret en muslimsk storfamilie med fem børn i alderen fra under et år til 12 år.
“I dag mistede jeg min elskede bror Cem kaplan Vil i være søde, at huske ham i jeres duaa. Må Allah Swt belønne jer,” lyder den islamiske hilsen fra den afdødes søster.
Den bandekriminelle tyrker har været aktiv i flere indvandrerbander. Blandt andet NNV og Brothas. Sidstnævnte bande er centreret omkring den muslimske ghetto Mjølnerparken, der ligger i bydelen Nørrebro i København
Cem Kaplan var en hærdet kriminel, der tyranniserede den danske befolkning i årevis. Den kriminelle indvandrer var blandt andet dømt for et hjemmerøveri i Nordsjælland i 2008.
Den dengang 26-årige Cem Kaplan og to medgerningsmænd opsøgte en beboer i et sommerhus i Nordsjælland. Hjemmerøverne truede med en kniv og fik et udbytte på 1100 kroner samt en mobiltelefon.
Cem Kaplan fik en mild fængselsdom på et år, og han undgik udvisning fra Danmark.
Danske dommere har svært ved at smide udenlandske kriminelle ud af Danmark på grund af internationale aftaler, der beskytter kriminelle indvandrere.
Cem Kaplan blev under dramatiske omstændigheder bragt til Hillerød Sygehus efter skudopgøret lørdag aften. Bilen, han blev transporteret i, havde skudhuller i forruden, køleren og sidedøren.
Udover den dræbte Cem Kaplan var der en såret 21-årig mand i bilen. Den 21-årige måtte opereres for sine skader.
I alt 10 personer blev anholdt i forbindelse med skudopgøret. Alle blev løsladt efter få timer i politiets varetægt.
Danskerne er endnu en gang blevet vidner til et voldsomt opgør med skydevåben. Denne gang kostede det en tyrkisk hjemmerøver livet.
Kun de danske politikere kan stoppe dette multikulturelle helvede.

Se også
Ishøj Kommune: Ordblind tyrker får livsvarig førtidspension

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE