Kopierede/fra hoften

Medierne er uhæmmede i deres propaganda mod USA’s 45. præsident. Et dagblad meddelte triumferende, at Trumps kandidat som guvernør i Georgien led et “knusende nederlag”. Mere får du ikke at vide. Det er ekkoet af “knusende slag”, du skal sidde tilbage med.

Eliten er trådt ind på rækken og forbereder sig på krig. Så tæller hvert nederlag for Trump. Hvis han vinder, har de et andet kort i ærmet: Så er amerikanerne ikke længere demokrater.

Det fik vi et eksempel på, da en besserwisser fra den borgerlige netavis Minervas Eirik Løkke blev interviewet på ”Nyhetsmorgen”. Studiet spurgte, hvad et primærvalg var: Registrerede republikanere eller demokrater bestemmer, hvem der skal være deres kandidat ved efterårets valg. Hvem det bliver, siger meget om, hvem der har støtten. Eirik Løkke måtte erkende, at det var Trump, der bestemte. Derfor skal kandidaterne søge hans støtte. Men han fik det til at lyde, som om Trumps magt kom fra oven og ikke nedefra.

ANNONSE

Woke-eliten i Vesten vil ikke forholde sig til, at det er Trumps popularitet, der får ham til at vinde. De vil endnu mindre spørge, hvad der gør ham populær. Så skulle de spørge, om det kunne have noget at gøre med Bidens politik. Det bliver for kompliceret.

I stedet lancerede Løkke en anden løsning: Republikanere, der beder om Trumps støtte, underminerer samtidig demokratiet, fordi de legitimerer en tidligere præsident, der hævder, at han er blevet frastjålet valget.

Løkke synes, det er tragisk. -Men er der ingen moderate republikanere, forsøgte programleder Birger Kolsrud Jaasund. Ordbruget siger alt. Hvis du er for Trump, er du højreradikal. Hvis du er imod, er du moderat. Løkke nævnte to, der opfylder kravene: Liz Cheney og Adam Kinzinger. Den første har næsten annonceret et skifte, den anden søger ikke genvalg.

NRK, DR, SR og medierne har ingen historie at trække på i forhold til USA. De vælger, hvad der passer ind i deres fortælling. Intet om amerikansk Gulag og 6. januar. Intet om FBI’s samling af samfundstabere for at trække dem ind i en plan om at kidnappe Michigans guvernør Gretchen Whitmer. Intet om politiseringen af ​​politiet og anklagemyndigheden, der deler befolkningen i to og behandler MAGA-folket som terrorister.

Documentlæsere har længe forstået, at det skyldes, at eliten har foretaget samme opdeling: De “antistatslige” kræfter er per definition udemokratiske.

Kloge mennesker forstår, at et system, hvor et parti forbeholder sig retten til at definere, hvad der er demokrati, ikke længere er et demokrati.

Holdningen er den samme som hos skuespilleren og regissøren Rob Reiner, fyldt af en selvretfærdighed og moralsk overlegenhed som ønsker at knuse modstanderen. Alt under dække af godhed.

Blodet fra hvert eneste barn, der dør ved våben i dette land, er på hænderne af det Republikanske Parti.

— Rob Reiner (@robreiner) May 24, 2022

Dette er typisk for den demokratiske elite. De nægter ikke sig selv noget. Udnyt massakren til det yderste.

Datteren Remy mindede om, at abort er forbudt i Texas, men ikke våben, der dræber børn. Det er en forenkling, som demokraterne tillader sig, men prøv at sige det samme med modsat fortegn! Steve Bannon sagde, at demokrater dræber børn i livmoderen, og de, der er heldige nok til at blive født, risikerer at sulte ihjel på grund af mangel på modermælkserstatning.

Det får venstrefløjen til at gå fra koncepterne. De vil have udskilt mennesker, der vover at sige sådan noget.

Rob Reiner slår de samme toner an, som vi dagligt læser i medierne:

“Først og fremmest, lad os alle give afkald på ideen om republikanere eller demokrater eller konservative og liberale. Vi taler om demokrati versus autokrati. Vi ser det ske over hele verden. Det er en af grundene til, at Putin invaderede Ukraine. Han ønsker at ødelægge demokratiet,” sagde han.

Det er en forsimplet historie, demokraterne spinder: Trump er autokratisk. Det samme er Putin. Det er bare et spørgsmål om at koble dem sammen, og det er, hvad Hillary, FBI og justitsministeriet startede på for syv år siden.

Nu bliver det rullet op i en retssal i Washington DC, hvordan denne sammensværgelse blev udklækket af Hillary og lækket til medierne. Men det gør ikke indtryk på eliten, der er overbevist om, at de har monopol på sandheden og retfærdigheden. Det er en anden sandhed, de taler om, end fakta. En højere sandhed, som kun de kender.

Deres rettigheder er højere end lighed for loven.

De gik selv ind på autokratiets vej for mange år siden.

De skaber et ”ej-intet-og-vær-glad ”-land.

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE