Kommentar

Kombinationen af ​​kropskameraer på politiet og medier, der vil piske racemodsætninger op, er som en opskrift på krig mod politiet. De, der kaster benzin på bålet ved præcis, hvad de gør. Memphis er en 65 procent sort by, alle involverede er sorte, men det betyder ikke noget. Medierne gør ikke desto mindre Tyre Nichols’ død til et eksempel på racisme.

I deres verden er politiet en del af en hvid magtstruktur, hvor selv sorte politibetjente spiller en racistisk rolle.
De har et svar på problemet: Critical Race Theory. De bekæmper had med had: Racisme med ny racisme. Hvide får at vide, at de er født racistiske. Det følger hudfarven. De genindfører racisme og hævder, at det er fremskridt.
I virkeligheden er det ved at rive USA fra hinanden.

Europa bør være meget opmærksom, for et USA i krig med sig selv vil trække Europa med sig ned.
Hvor USA taler om race, taler man i Europa om hudfarve og religion. Måden at tale på er den samme, og på begge kontinenter er det den hvide elite, der spreder giften: I USA er de på vestkysten og østkysten og dominerer medierne, Big Tech, Wall Street og Washington og ikke mindst den akademiske verden.

ANNONSE

De samme kræfter er på spil i både den gamle og nye verden: Da USA har haft et raceproblem, har de nye raceideologer et historisk grundlag, de kan udnytte. Bemærk! Udnytte. USA overvandt systemisk racisme for årtier siden, og der er en generel accept af, at racisme var anti-amerikansk, et væskende sår i det amerikanske projekt.

Europa har ikke den samme historie, men har bragt den tredje verden ind, og eliten har taget islam til sig. Muslimer spiller den samme rolle som sorte i USA, og eliten viser deres godhed ved at omfavne islam og muslimer. Afstanden til almindelige mennesker, der lever med konsekvenserne, er afgrundsdyb. I denne uge oplevede Europa to jihadistiske angreb på én dag. Myndighederne har indført en procedure, hvor sådanne angreb øjeblikkeligt isoleres og lægges låg på. Medierne spiller villigt med.

25. maj 2020 blev en historisk dag, hvor dårlige politibetjente forårsagede George Floyds død. Han var høj på fentanyl, men et politiknæ i nakken fik hans krop til at kollapse. Sessionen blev filmet.

Smartphones gør enhver brug af vold til et våben i hænderne på den, der filmer. Medierne spiller med. Dette er en af ​​de store forandringer i USA: Medierne har skiftet til at spille en hensynsløs rolle, fuldstændig adskilt fra sandhed og etik. De pisker stemninger op, skaber fortællinger, som de forfører folk med. En del af befolkningen er villig til at tro hvad som helst.
Europæiske medier er en del af samme strøm.

Medierne rider på en dybere tendens, som er ny klanopbygning af samfundet. Det er særligt slemt for USA. USA er grundlagt på meritokrati, på belønningen af ​​hårdt arbejde og talent. Det har været lov, at man egenhændigt må søge lykken i USA. Men nu er en lighedsstandard kommet ind, og det er i modsætning til præstationssamfundet, at du skal stræbe og blive belønnet for det. Lighed betyder, at du bliver belønnet, uanset om du udretter noget eller ej.
Det er enden på den amerikanske drøm.

Dem, der har spredt en retsfølelse, der giver tabere og svagere grupper en offerrolle, er eliten ved kysterne, der tjener godt og ikke mærker konsekvenserne af det, de selv spreder. Californien er et godt eksempel. Det var engang et paradis, men er blevet ødelagt af demokraterne. Det samme gælder for Big Apple, New York. 300.000 om året forlader New York. Og det er de ressourcestærke, der flytter. De fattige, minoriteterne, dem der ikke har råd, bliver tilbage. En by som Chicago er ved at blive ødelagt af en borgmester, der er kuk-kuk.

Norske og danske medier følger de liberale/socialister ved at overdrive masseskyderier, som det i Monterey, Californien, der var imod asiater. Så “håbede” medierne, at det var et racistisk angreb. Nogen går ud og fastslår kendsgerningen, før den eksisterer.
Men de ignorerer, at 33 mennesker blev skudt i Chicago samme weekend.

Da Steve Bannon var i Norge, fremstillede Dagsavisen ham som en pyroman, der går rundt med en benzindunk og sætter ild på. Dette er en præcis beskrivelse af selve de progressive medier. De har konstrueret modsætninger bygget på race. De helliggør offeret og pisker frem og retfærdiggør vreden. Den, der er offeret, har retten på sin side.
Dette er opskriften på anarki.

Eliten tror, ​​de kan kontrollere raseriet. Den bruger pøbelen, som stormænd i det gamle Rom gjorde.
Det er det samme forhold mellem eliten i Europa og muslimer. Der er en stiltiende alliance, hvor eliten ofrer ytringsfriheden i en byttehandel. De køber sig tid og goodwill ved at sælge ud af borgernes friheder.

Dette er Vesten, der fører en proxy-krig i Ukraine mod Rusland. Det er et hus i strid med sig selv, hvor nogle spekulerer i modsætninger og føler, de har ret til at kontrollere spillet.

De etablerede medier spiller en nøglerolle i destabiliseringen af ​​samfundet.

Politifolk er statens voldelige arm. Nogen skal gøre arbejdet. Hvem er interesseret i at kassere alle æblerne, fordi nogle æbler er rådne?

Tucker siger, at Biden-regimet ønsker at føderalisere politiet. Det er i øjeblikket statsdrevet. At politiet ledes på delstatsniveau er en del af den amerikanske konstruktion fra begyndelsen. Magten skal spredes.
Men ikke i det USA demokraterne og Den Dybe Stat ønsker at bygge. Der skal politiet være føderalt og centralt kontrolleret.
Amerikanerne begynder at forstå, hvad det betyder.

Julian Khater, der deltog i stormen 6. januar, blev fredag ​​idømt syv års fængsel for at sprøjte peberspray i ansigtet på politibetjent Brian Sicknick den 6. januar 2021. Sicknick døde dagen efter af et hjerteanfald. Syv års fængsel for peberspray er Biden-regimets nye standard. Politiet brugte selv granater, som dræbte to demonstranter på stedet. Ashli ​​Babbit blev dræbt af politibetjenten Michael Byrd og Rosann Boyland blev dræbt i tunnelen under Kongressen. Videoerne begynder at spredes. Ikke desto mindre fortsætter der med at komme domme, som hører hjemme i Rusland.

Der er ingen vilje til at gå til bekendelse og lægge kortene på bordet, som myndighederne tidligere har gjort, når politiet er gået over stregen.

Først når det kommer til race kan politiet “arresteres”. De skal disciplineres for at blive de nye herres voldsapparat.

ANNONSE