Dag: 22. juni 2021

Nikolai Astrup (1880-1928) Olje på papir oppklebet på trefiberplate, 89 x 105 cm, Nasjonalmuséet, Oslo Den 24. juni er Johannes Døperens fødselsdag,den første av hans to festdager – den andre er hans dødsdag den 29. august. Her i Skandinavia har det vært tradisjon med bålbrenning St. Hansaften, dagen før selve fødselsdagen. Jonsokbålet var et motiv […]

Les Mer...

Dmitrij Sjostakovitsj‘ (1906-1975) åttende symfoni (1943) kalles av noen Stalingrad-symfonien. Denne satsen, som ofte forbindes med mekanisert og hensynsløs ødeleggelse passer perfekt til åttiårsminnet om Unternehmen Barbarossa som startet den 22, juni 1941.

Les Mer...

Det er umuligt at være imod loven om repatriering, men det er også et cirkus af en anden verden. Flygtninge der fået midlertidig asyl efter at have rejst gennem 6-7 sikre lande, får ifølge loven danskernes skattekroner til rejseudgifter, transport af personlige ejendele, hjælp til etablering, indkøb og transport af erhvervsudstyr, udgifter til sygeforsikring, udgifter til medicin og medbragte personlige hjælpemidler, udgifter til skolegang og støtte til anskaffelse af rejsedokumenter.

Les Mer...

Der findes ikke godartet censur, og da slet ikke, når man på få sekunder kan finde venstreradiale hadesider såsom ‘Piss Be Upon You Tommy Robinson’ og ‘Tommy Robinson Exposed’. Sidstnævnte med permalinket ‘/wherestommeh’ har hele 47.000 følgere, og koordinerer i praksis fysiske angreb på den censurerede.

Les Mer...

Det sker, at nogen formulerer en indsigt, der pludselig trækker tæppet væk under enhver idyllisk forestilling og punkterer alle fromme forhåbninger. Ved et bemærkelsesværdigt sammentræf kunne TV2 i går fortælle om adskillige danske bilister, der var blevet udsat for livstruende stenkast på vejen fra Malmø til Ystad .

Les Mer...

Blackrock er et af verdens største fonde med 8.7 billioner dollar. Et så stort fond kan, hvis det vil, bruge pengene til at skaffe sig politisk indflydelse. CEO for Blackrock, Larry Flynn, vil. Han sidder i bestyrelsen for World Economic Forum.

Les Mer...

I den  udstrækning  man foretrækker uvidenheden om  islam,  jihad,  sharia og Eurabia  i stedet for at forholde sig kritisk, vil det slå  så meget hårdere,  når de kendte  ghetto-samfund breder sig  ind i  eliternes baghaver.

Les Mer...