Tavle

Foto: Steen Raaschou
I den  udstrækning  man foretrækker uvidenheden om  islam,  jihad,  sharia og Eurabia  i stedet for at forholde sig kritisk, vil det slå  så meget hårdere,  når de kendte  ghetto-samfund breder sig  ind i  eliternes baghaver,  så  kan de ikke længere spille  højrefløjs-kortet og  bare  bevidstløst  bygge videre  på  offer-gørelsen  af fredens religion.
Jeg tror  at man  inden for militæret  er trætte af den evindelige udskamning af  højerfløjen som nazistisk.  Hvordan vil Europa bekæmpe islamiseringen,  hvis ikke man anerkender, at der også er tale om en form for krig,  en invasion, der har forklædt sig som  forfulgte flygtninge,  der  blot vil berige  Europa.  Det er så evindeligt idiotisk al den appeasement  og dialog-kaffe-snak  overfor en minoritet  som  rask væk  breder sig og vokser sig større   og større og helt klart arbejhder på at dominere Europa…..for mig at se  er der tale om former for virkelighedsflugt,  hvad enten  man fortier  tingenes tilstand,  udskammer højerfløjen,  taler  om klimaet eller  dyrker den daglige  tonerance,  der  hele tiden har været dyrket af  mainstream-medier..
ANNONSE