Nyt

“Det forgangne døgn har været stille og roligt”, skriver Østjyllands Politi i Døgnrapporten for lørdag den 29. maj, og nævner ikke det herunder beskrevne overfald med et eneste ord. ‘Det var blot meningsløs vold’, skriver barnebarnet på Facebook, og man skal følge godt med i kommentarsporet for at fange, at det ikke drejer sig ‘unge nu om dage’, men om kulturfremmede normer der er på spil. Intet i større medier. Tak til Lokalavisen for at omtale sagen – 79-årig overfaldet ved højlys dag: ‘Det er så meningsløst’.

“Da hun nåede Skovbrynet nær Tivoli Friheden, blev hun opmærksom på to knallerter, der havde retning mod hende. …

‘Inden hun nåede at registrere mere, var de to drenge på knallerterne ved siden af hende, hvor de skubbede hende frem og tilbage. Den ene kørte væk, men den anden blev ved med at køre ved siden af hende og skubbe til hende, indtil hun faldt,’ forklarer Anita Braad Christensen og oplyser, at hendes farmor derefter landede på asfalten. …

‘De tog ikke engang hendes taske. Hvis de nu havde gjort det, så kunne man tænke, at de manglede penge, men der var ikke en årsag til overfaldet. De gjorde det bare. Det er så meningsløst,’ fortsætter Anita Braad Christensen.”

“Det har medført, at hun i dag sidder tilbage med et blåt øje, adskillige skader og skrammer på sin krop samt en voldsom forskrækkelse, som hun nok aldrig glemmer. … Hun har en stor bule i hovedet, hun har hun det her blå øje, som man kan se på billedet, hendes venstre hånd er helt sort, så hun kan ikke bevæge sin tommelfinger, og så har hun skrammer ned ad benene.” (skaderne, omtalt af Lokalavisen)

ANNONSE