Dag: 20. april 2021

Bengt Nordenberg (1822-1902) Olje på lerret, 54,5 x 78 cm, Hallwylska muséet, Stockholm Bildet ble i 1877 kjøpt av Wilhelm og Johanna Kempe i Stockholm, og er nå deponert i Hallwylska. I likhet med sin læremester Adolph Tidemand (1814-1876) utførte Bengt Nordenberg flere varianter av enkelte motiver, ikke minst dette. Ingen av disse bildene kan […]

Les Mer...

Det er ikke svært at finde billeder af døde mennesker i de etablerede medier, men mærkeligt nok lettere at finde billeder af døde flygtninge end døde terrorofre. Det kan være en tilfældighed, men det tror jeg nu ikke. Et godt eksempel er billedet af Oscar Ramirez og hans 23 måneder gammel datter, der sommeren 2019 druknede i Rio Grande, under forsøget på at krydse grænsen til USA.

Les Mer...

De seneste fem år har Kriminalforsorgen indberettet 521 indsatte, som de vurderede var under ‘mistanke for radikalisering’. I skrivende stund er 27 terrorsigtede fængslede, og det er ny rekord. Interessante tal i Jyllands-Posten, der desværre ikke relaterer historien til venstrefløjens forsøg på at importere fængslede jihadist-familier fra Syrien

Les Mer...

Lige nu udkæmpes en kamp, der handler om at returnere nogle få hundrede syriske velfærdsmigranter til deres hjemland. Men indflydelsesrige kræfter ønsker, at de muslimske indvandrere skal blive i Danmark.

Les Mer...

I denne uge begynder retssagen mod den 21-årige Helmi Mossa Hameed, der stammer fra Irak. Helmi Hameed er anklaget for en lang række kriminelle handlinger – inklusiv drabet på den kun femårige danske pige Aya.

Les Mer...