Nyt

Lige nu udkæmpes en kamp, der handler om at returnere nogle få hundrede syriske velfærdsmigranter til deres hjemland. Men indflydelsesrige kræfter ønsker, at de muslimske indvandrere skal blive i Danmark.

En af syrernes forkæmpere er den muslimske jurist Sara Osama Kayyali, der kommer fra Jordan. Sara Kayyali er en kontroversiel kvinde, der har direkte indflydelse på den danske udlændingepolitik. Sara Kayyali kommer fra en radikaliseret familie. Hendes nærmeste familie hylder for eksempel en palæstinensisk terrorist, der har dræbt 13 israelske børn.

“Kilder tager afstand fra Udlændingestyrelsens Syrien-rapporter,” kan man læse i de danske medier i april 2021.

En af de omtalte ‘kilder’ er Sara Osama Kayyali, der har rådgivet de danske myndigheder om forholdene i Syrien.

“Jeg kunne på ingen måde forestille mig, at man på baggrund af den information, jeg gav, kunne komme til en konklusion om, at det er sikkert at vende tilbage til Damaskus,” raser Sara Kayyali.

ANNONSE

Sara Kayyali bor i Amman, der er hovedstaden i Jordan. “Der er en betydelig risiko for, at flygtninge, der vender tilbage, bliver udsat for forfølgelse,” mener Sara Kayyali.

Disse udtalelser har fået indvandrerglade politikere som eksempelvis den radikale Kristian Hegaard og Enhedslistens Rosa Lund til at forlange, at syriske migranter skal blive i Danmark.

Men hvem er den muslimske kvinde, som rådgiver udlændingemyndighederne og understøtter de islamglade politikere i folketinget?

Sara Osama Kayyali arbejder for organisationen Human Rights Watch. En holdningspræget bevægelse, der arbejder ud fra et venstreorienteret tankesæt. Det handler om at beskytte muslimske borgere. Samtidig gør Human Rights Watch jøder og israelere til den altoverskyggende fjende.

Jødehadet går fint i spænd med Sara Osama Kayyalis opvækst i en muslimsk familie med palæstinensiske rødder. Sara Osama Kayyalis mor – Hadil Khalaf Kayyali – er en radikaliseret islamist, der hylder den palæstinensiske terrorist Dalal al-Mughrabi på sin Facebookprofil. Dalal al-Mughrabi stod i 1978 bag en massakre i Israel, hvor 38 civile døde – 13 af dem var børn. 72 personer blev såret.

Sara Osama Kayyalis mors Facebookprofil bugner af jødehad og palæstinensiske lovprisninger. Den muslimske kvinde spreder også falske nyheder om Danmark.

I februar 2019 medvirker Sara Osama Kayyali i en dansk rapport fra Udlændingestyrelsen. Et helt kapitel er reserveret til den jordanske jurist. Sara Osama Kayyali fortæller om sikkerhedsforholdene i Syrien. Hun håber, at hendes medmuslimer får lov til at blive i Danmark. Senere beslutter de danske myndigheder, at nogle af de syriske velfærdsmigranter skal rejse hjem. Derfor klager Sara Osama Kayyali over den danske afgørelse i de danske medier. Og de danske journalister elsker den muslimske jurist.Sara Osama Kayyali medvirker i ukritiske artikler hos TV 2, BT, Berlingske og Kristeligt Dagblad.

Sara Osama Kayyali er uddannet jurist i 2014 fra London School of Economics og Columbia University i New York. Efterfølgende arbejder Sara Osama Kayyali for den venstreorienterede pengespekulant, George Soros.

George Soros udnytter sin milliardformue til at få indflydelse på vestlige regeringers beslutninger. Rigmanden forsøger blandt andet at påvirke EU’s asylpolitik. George Soros har en formue på 172 milliarder, hvilket placerer ham i top 30 på listen over de rigeste mennesker i verden.

I 1992 skabte George Soros en ødelæggende valutakrise i Europa. Den ræverøde spekulant knækkede den engelske økonomi samt de italienske og skandinaviske valutaer. Det ramte danske arbejdspladser og eksportmarkedet hårdt.

George Soros’ magt er så omfattende, at han påvirkede Danmarks Radios daværende ombudsmand, Jacob Mollerup. Venstreekstreme Jacob Mollerup har været medlem af Danmarks Kommunistiske Parti, og han underviste på kommunistskoler i det tidligere DDR.

I marts 2016 ses Sara Osama Kayyali sammen med en libanesisk sanger, der er kendt for sit glødende engagement i den palæstinensiske sag og det kommunistiske parti.

Det er ufatteligt, at den danske stat samarbejder med en kontroversiel person som Sara Osama Kayyali – der deler navn med den berygtede al-Qaeda-terrorist.

Skal udlændingemyndighederne basere indvandrerpolitikken i Danmark på en jordansk-palæstinensisk kvinde, hvis nærmeste familie hylder en terrorist og barnemorder?

Den danske befolkning er til grin. Islam har større indflydelse, end de fleste danskere er klar over.

(Illustration: Terroristen Dalal Mughrabi, der slog 13 israelske børn ihjel)

ANNONSE