Dag: 17. januar 2021

George Peter Alexander Healy (1813-1894) Olje på lerret, 120 x 160 cm, The White House, Washington D.C. Fra venstre mot høyre ser vi Major General William Tecumseh Sherman (1820-1891), General-in-Chief Ulysses S. Grant (1822-1885), U.S. President Abraham Lincoln (1809-1865) og Rear Admiral David Dixon Porter (1813-1891) Den 27. mars 1865 inviterte general Grant president Lincoln […]

Les Mer...

Tilbage i sommeren 2018 blev godt 600 udlændingepolitiske aktivister anholdt i en Senatsbygning i Washington, og blandt de demonstrerende var flere senatorer, herunder Demokraten Elizabeth Warren.

Les Mer...

Den store svenske gadekunstner og dissident Dan Park har begået en replik til den (tilsyneladende) islamofile koranskulptur, der blev placeret i en park i Malmø for nogen dage side.

Les Mer...

Valentina Lisitsa spiller, i et opptak fra Royal Albert Hall i London.

Les Mer...

Lige nu er den 27-årige somalier Mohamed Ahmad Samaleh efterlyst over hele kloden for trafikdrabet på en dansk familiefar og politibetjent. Men vanvidsbilisten er langt fra den eneste fra den somaliske Samaleh-klan, der har beriget Danmark med livsfarlig og grov kriminalitet de senere år.

Les Mer...

Danmarks første muslimske partileder må igen se den livsfarlige bandekriminalitet udspille sig tæt på sit hjem. Lørdag klokken 14.20 får politiet en anmeldelse om en mulig bilbombe på den vej, hvor pakistaneren Sikandar Siddique bor.

Les Mer...

Den amerikanske intellektuelle, Dennis Prager, gør (i Epoch Times, 14.1.) opmærksom på en sandhed, der ofte bliver glemt, fordi det er lykkedes venstrefløjen at fremstå som de godes parti. Underligt! For hvorend de røde er kommet til magten – fra og med Lenins statskup i Rusland i 1917 – har det medført begrænsninger af ytringsfriheden.

Les Mer...

Hårdt presset af sit parlamentariske flertal, har Socialdemokraterne nu besluttet at stemme for en rigsretssag mod Inger Støjberg. Det samme gør Venstre, omend ni MF’ere ikke følger partilinjen

Les Mer...

Diverse Trumphadere er oppe på de høje nagler for tiden. I onsdagens P1 debat, argumenterede pensionerede skolelærer Niels Christian Sauer eksempelvis for, at det var i orden at udelukke Trump fra Twitter. For hvis man kunne tage tilbage til ’30’erne, og tage mikrofonen fra Goebbels og Hitler, så var vi sluppet for 2. Verdenskrig”.

Les Mer...