Dag: 14. november 2020

Der også noget andet, der bærer mindelser om nazitiden. Hitler kunne støtte sig til en enstemmig presse. Der er vi ikke endnu, men når snart 100 pct. af de danske medier er antinationale og gør deres bedste for at undertrykke afvigende meninger, kan det næppe vare længe.

Les Mer...

Pietro Perugino (c. 1445-1523) Olje på poppeltre, 186 × 172 cm, Kunsthistorisches Museum, Wien. Pietro Vannucci er kjent som Perugino, ettersom han var født i Città della Pieve ved Perugia. Blant hans lærlinger var også Raffaello Sanzio da Urbino (1483-1520), som i de fleste av sine verker viser en klar påvirkning fra Perugino. De avbildede […]

Les Mer...

Denne trioen er, som titelen antyder, tilegnet erkehertug Rudolf av Østerrike, og ble skrevet i årene 1810-11. Vi skal høre et historisk opptak med Pau Casals, cello, Jacques Thibaud, fiolin og Alfred Cortot, klaver.

Les Mer...

Den 39-årige videokunstner Katrine Remmen Dirckinck-Holmfeld har indrømmet, at hun står bag hærværket og tyveriet af en uvurderlig buste af Kong Frederik den 5. 

“Det var mig, der tog initiativet. Det var mig, der tog busten fra soklen i akademiets festsal. Og det var mig, der skubbede den i havnen,” indrømmer Katrine Dirckinck-Holmfeld. 

Les Mer...

EU-landenes indenrigsministre mødtes fredag ​​til en videokonference. Henvisninger til islam og migration fra tidlige udkast blev fjernet eller skarpt nedtonet i teksten, der blev vedtaget. – Religion er ikke en trussel, sier indenrigskommissær Ylva Johansson.

Les Mer...