Dag: 21. oktober 2020

Theodor Severin Kittelsen (1857-1914) Olje på lerret, 100 x 150 cm, privateie Andersnatten er et fjell ved innsjøen Soneren i Sigdal, som Kittelsen kunne se fra sitt hjem og atelier i Lauvlia, der han var bosatt fra 1899 til 1909. Vi finner dette fjellet i flere av hans verker. Kittelsen skrev selv: Da løftet Andersnatten […]

Les Mer...

Ludwig van Beethoven (1770-1827) skrev denne kvintetten i 1796 – muligens inspirert av at Mozart i 1784 hadde skrevet et verk (K.452) for samme besetning. Vi hører Mikhail Pljetnjov ved klaveret, og London Winds, som består av  Gareth Hulse (obo), Michael Collins (klarinett), Robin O’Neill (fagott) og Richard Watkins (horn), i et konsertopptak fra Pusjkin-muséet […]

Les Mer...

En af Danmarks mest islamofile politikere demonstrerer nu, hvordan han prøver at skjule sandheden om islams grufuldheder. 

Fredag fik en fransk skolelærer – Samuel Paty – hovedet skåret af af en hadsk muslim. Den muslimske terrorist Aboulakh Anzorov havde god tid, og han fotograferede efterfølgende det afhuggede hoved og lagde det på de sociale medier.

Les Mer...

Den iranske indvandrer Nima Zamani Aliabadi kan mærke jorden brænde under sig. Hans bedste ven siden teenageårene, Mads Aagaard Danielsen, er anklaget for grufulde sexkrænkelser og voldstrusler. Nima Zamani forsøger nu at renvaske sin ven og ikke mindst sig selv ved at smide sygdomskortet. Racismekortet er stukket i baglommen for en stund.

Les Mer...

Den kendte skuespiller og DR-vært, Hella Joof, løfter nu sløret for en grufuld kulturberigelse i det muslimske Gambia. 

Da Hella Joof som ung teenager rejser til Vestafrika for at besøge sin muslimske far og afrikanske familiemedlemmer, bliver hun seksuelt ydmyget i 14 nætter i træk på et hotelværelse. 

Les Mer...

Det pakistanske kulturcenter på Vesterbro, Muslim Cultural Institute, ombygges og utvides til stormoské med plads til 1.000 tilbedere.

Det skriver Lars Vestergaard i denkorteavis.dk. Moskëen får navnet Madani Masjid Moskéen.

Les Mer...

Flere aviser har bragt interviews med Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen i Danmark. Han spørger: “Hvad er den positive hensigt ved at vise tegningerne? Det kan jeg godt efterlyse, hvis det betyder, at nogle elever ikke vil følge undervisningen. Der mangler vi respekten for de elevers tro.”

Les Mer...

Demokraternes præsidentkandidat, den tidligere vicepræsident Joe Biden, er løbet ind i en gigantisk politisk skandale, som medierne ikke dækker endsige konfronterer ham med. Hans ene søn Hunter Bidens computer er kommet i hænderne på Trumps advokat, den tidligere New York borgmester Rudolf Guiliani og avisen New York Post, og den viser tilsyneladende omfattende korruption, i Bidens tid som vicepræsident.

Les Mer...

Den afslørende New York Post-artikel om Biden-familiens lyssky kontakter, kan ikke deles på Facebook og Twitter, men der er naturligvis ingen blokeringer af Trumpbashende mediers modsvar. ‘Står Rusland også denne gang bag?’ og ‘Nu og her er der dog ingen beviser’ for russisk indblanding, skriver Berlingske.

Les Mer...