Uncategorized

Den iranske indvandrer Nima Zamani Aliabadi kan mærke jorden brænde under sig.

 Hans bedste ven siden teenageårene, Mads Aagaard Danielsen, er anklaget for grufulde sexkrænkelser og voldstrusler.
Nima Zamani har boet sammen med seriekrænkeren Mads Aagaard Danielsen i en fælles lejlighed. De er taget på ferie sammen og har delt alt. Alligevel hævder Zamani, at han ikke kendte til rækken af kvindekrænkelser.
Nima Zamani forsøger nu at renvaske sin ven og ikke mindst sig selv ved at smide sygdomskortet. Racismekortet er stukket i baglommen for en stund.
Den iranske samfundsdebattør lader sive, at Mads Aagaard Danielsen kan være psykisk syg. En belejlig undskyldning, der skal forklare Mads Aagaard Danielsens seriekrænkelser, tvangssex og aggressive kvindeovergreb.
Nima Zamanis maskespil er en tvivlsom forestilling.
Mads Aagaard Danielsen er med stor sandsynlighed blot en gennemsnitlig hadsk DR-journalist, der arbejdede frivilligt for Det Radikale Venstre og foragter højrefløjen af hele sit multikulturelle hjerte.
Nima Zamani er erklæret venstreorienteret, men har alligevel vikarieret som nyhedsjournalist på licenskanalen Radio24syv. Her angreb han Nye Borgerliges politikere med rendestensjournalistik og løgne.
Senere har Nima Zamani undervist i digital dannelse og debatkultur på en statsstøttet højskole. Mens hans makker Mads Aagaard Danielsen fik lov at krænke løs.
“Jeg kendte til Mads’ problemer,” lyder det fra Nima Zamani.
Mon Nima Zamani underviste højskoleeleverne i sin vens hykleriske krænkelser? Overgreb, der foregik, mens Mads Aagaard uddelte licensbetalte pokaler til det ‘største offer’ for hadbeskeder?
Vinderne af DR’s Danmarksmesterskaber i hadbeskeder tæller blandt andet den tyrkiske islamist, Özlem Cekic, der drømte om martyrdøden som ung. Samt den radikale folketingspolitiker Kristian Hegaard, der samler sine stemmer i et ghettoområde i Nordsjælland.
Det tredje ben i Mads Aagaards inderkreds er den libanesiske tv-vært Abdel Aziz Mahmoud. Han benyttede sin værtsrolle på Danmarks Radio til at arbejde for en indvandrerbevægelse, og han chikanerede Stram Kurs ved at opkøbe falske internetdomæner under valgkampen.
Samtidig chikanerede Abdel Aziz højrefløjen sammen med sin radiomakker Mads Aagaard Danielsen, når de overtog sendemasten med DR-udsendelsen Shitstorm.
Der er tale om venstreorienterede hadjournalister, der bekæmper deres modstandere med licensmidler i ryggen. Og når de bliver afsløret, som det de er, så er problemet pludselig ‘psykisk sygdom’.
Det er skammeligt at tilsværte psykisk sårbare danskere og deres diagnoser, fordi medieeliten løber fra sit ansvar.
*
Mere om Mads Aagaards medienetværk på Document

Se også
Fromme mænd med flotte døtre

ANNONSE