Nyt

Den kendte skuespiller og DR-vært, Hella Joof, løfter nu sløret for en grufuld kulturberigelse i det muslimske Gambia.

Da Hella Joof som ung teenager rejser til Vestafrika for at besøge sin muslimske far og afrikanske familiemedlemmer, bliver hun seksuelt ydmyget i 14 nætter i træk på et hotelværelse.
Helle Joofs far er en stærkt troende muslim, der beder fem gange om dagen. Han har været på flere pilgrimsrejser til Saudi Arabien.
Den i dag kendte skuespillerinde er kun 15 år, da hun stifter bekendtskab med den gambianske kultur. Omkring 90 procent af befolkningen i det afrikanske land bekender sig til Allah og koranens ord.
Den danskafrikanske pige bliver installeret på et hotelværelse sammen med et ældre mandligt familiemedlem.
Den rå voldtægt foregår i hotelværelsets dobbeltseng hver nat, når mørket falder på. Den unge Hella Joof er forsvarsløs.
Hella Joof fortæller, at hun “hver nat i 14 dage blev benyttet i seksuelt øjemed af en mand, som jeg intet ønske havde om at have sex med”.
Den venstreorienterede skuespillerinde og tv-vært forsøger i dag at undskylde sin afrikanske voldtægtsmand.
“Han (voldtægtsmanden, red.) vidste formentlig knap nok, at han gjorde noget forkert og ulovligt,” undskylder Hella Joof i efteråret 2020 sin overgrebsmand.
Det er ikke ualmindeligt, at den danske kulturelite undskylder religiøse grusomheder for at fremstå godt i kollegaers øjne.
Hella Joof beskriver en rædselsvækkende kultur i det islamiske Gambia. Her ved voksne mænd angiveligt ikke, at det er forkert at voldtage purunge kvinder mod deres vilje.
Den kendte skuespillerinde fortæller, at selvom hendes far var en from muslim, der besøgte Mekka – så drak han også øl.
Et nærmest tragikomisk billede af en hyklerisk religion, hvor voldtægt og alkohol hører til hverdagens trivialiteter. Mens befolkningen lever som Allahs tro tjenere.
Det er første gang, at Hella Joof fortæller om det gruopvækkende besøg hos sin muslimske far.

Se også
Emma Ihlemann fra Dagbladet Information afviser læserbrev af Uwe Max Jensen

ANNONSE

Mest læst