Dag: 17. oktober 2020

Tiziano Vecelli (1490–1576) Olje på lerret, 242 x 361 cm, Kunsthistorisches Museum, Wien. Den latinske titel Ecce homo er Vulgatas gjengivelse av det greske ιδε ο ανθρωπος – ide o anthrópos, som vi finner i evangeliet etter Johannes, 19,5 – i DNB 1930 Se det menneske! Da tok Pilatus Jesus og lot ham hudstryke. Og stridsmennene […]

Les Mer...

Ibrahim Omar og Abdallah Ahmed Taha efterlyses nu af politiet, da de er mistænkt for at være involveret i et drab og et drabsforsøg på Lenesvej i Brabrand 23. juli 2020. 

Les Mer...

Medierne har tidligere skrevet om Frank Jensens krænkende opførsel overfor kvinder til julefrokoster, under julefrokoster i 2004 og 2011. I dag kan Jyllands-Posten afsløre, at der også var sager i 2012 og 2017.

Les Mer...

“Morderen sendte et billede af offerets hoved med billedteksten ‘Til Macron, lederen af ​​de vantro. Jeg henrettet en af ​​dine helvedes hunde, der turde fornærme Mohamed’ på Twitter. “

Les Mer...

Måske ville det ikke være så frygtelig vanskeligt at forsvare europæisk civilisation, bare magteliten holdt op med at bekæmpe dem, der  deltager i forsvaret.

Les Mer...

Flere klager til Danmarks Radio – over Mads Aagaard Danielsen – blev afvist.
Det var den magtfulde DR-redaktionschef Judith Marianne Skriver, der holdt hånden over Mads Aagaard Danielsen.

Les Mer...

Det ble arrangert to suiter av Georges Bizets (1838-1875) scenemusikk til Alphonse Daudets skuespill L’Arlésienne, som ble uroppført i 1872, Adagietto er den tredje av i alt fire satser i den første suiten  som Bizet selv arrangerte, suite nr. 2 ble satt sammen av Ernest Guiraud i 1879, etter Bizets alt for tidlige bortgang i […]

Les Mer...

USA s valgkamp bliver vildere og vildere, og der er tusinder af filer i Hunter laptop endnu, og to en halv uge til at lade dem sive. Amerikansk politik er syg, og hvis nogen stadig tvivler på, hvem der er de sygeste, så kan man godt love, at det vil vi alle opdage.

Les Mer...

Lærer Samuel P (47), der blev halshugget i en forstad til Paris af en ung muslim fredag ​​eftermiddag, havde modtaget drabstrusler fra familierne til eleverne i klassen for at have vist karikaturer af Muhammad i klassen.

Les Mer...