Nyt

Frank Jensen. Foto: EPO, Wikimedia commons

Medierne har tidligere skrevet om Frank Jensens krænkende opførsel overfor kvinder til julefrokoster, under julefrokoster i 2004 og 2011. I dag kan Jyllands-Posten afsløre, at der også var sager i 2012 og 2017. Det er mindre sager, men man forstår alligevel ikke at Socialdemokratiet forfremmer mænd, der ikke kan styre sin brandert – eller undlade at drikke, som en konsekvens heraf.

Fra en alenlang gennemgang af ældre og nye sager i JP.dk – Kvinder retter nye anklager om seksuelle krænkelser mod overborgmester Frank Jensen.

“Nu står to andre kvinder frem og fortæller, at næstformanden for landets største parti i 2012 og 2017 også krænkede dem. Og at Socialdemokratiet på ledelsesplan har kendt til sagen fra 2012 siden dengang.

… Den 25. august 2012 er hun 23 år gammel og ansat som organisationssekretær i Socialdemokratiet i København. Derfor har hun denne dag deltaget i et seminar sammen med bl. a. Frank Jensen og flere S-medlemmer af Borgerrepræsentationen. … Maria Gudme sætter sig ved et bord…. Pludselig rykker Frank Jensen nærmere.

‘Så lægger han sin hånd på mit lår,’ fortæller Maria Gudme og opholder sig kort ved, hvordan hun mange gange siden har overvejet, hvorfor hun ikke med det samme bare verfede den hånd væk. …

Ja, så fortsætter hans hånd jo. Den bevæger sig helt op af mit inderlår. Her får jeg det rigtig ubehageligt.’

… Også en anden kvinde træder nu frem med en beretning om at være blevet befamlet af overborgmester Frank Jensen imod sin vilje. Den episode finder sted i 2017. Kvinden ønsker ikke sit navn offentliggjort i medierne, men hendes identitet er både Jyllands-Posten og Frank Jensen bekendt. … Hun får tårer i øjnene, da hun forklarer, hvorfor hun nu alligevel føler sig forpligtet til at dele sin historie offentligt.

… hendes oplevelse er, at Frank Jensens opførsel afviger fra de fleste andre mænd, hun har mødt.”

ANNONSE