Dag: 11. september 2020

Lesser Ury (1861-1931) Illustrasjon i Еврейской энциклопедии Брокгауза и Ефрона – Jevrejskoj entsiklopedii Brokgausa i Jefrona (Jødisk encyclopedia av Brockhaus og Efron) i syv bind, utgitt (på russisk) i St. Petersburg 1906-13. Titelbladet fra første bind (Tom pjervyj). Det ser ut til at denne encyklopedi oppnår svært høye priser antikvarisk. Man kan gå ut fra […]

Les Mer...

En gruppe muslimer bliver fotograferet, da de kører rundt med palæstinensiske flag og fejrer terrorangrebet mod USA og den vestlige verden 11. september 2001.

Muslimerne kører i kortege i Vollsmoseområdet, mens de presser hornet i bund og vifter med palæstinensiske flag ud af vinduet for at vise deres glæde over terrorangrebene, der koster 2973 mennesker livet.

Les Mer...

Eva Selsing har anmeldt Douglas Murrays seneste bog, og selvom sengebordets stak af ulæste bøger vokser og vokser, så lyder det til at ‘Hordernes hærgen’ er svær at komme udenom.

Les Mer...

På vegne af Nye Borgerlige meddeler Pernille Vermund, at partiet støtter et forbud mod mandlig omskæring af drenge under 18. Ikke alle partimedlemmer er enige, heriblandt mig. Jøder, der får forbud mod at bekræfte den pagt med Gud, som de har æret i tusinder af år, vil forlade Danmark.

Les Mer...

Dannebrog i en byrådssal er ’symbolpolitik’, og i øvrigt blot et flag på linje med ‘Prideflag’, ‘EU-flag’ og ‘FN-flag’. Bemærk den enslydende argumentation fra SF-flygtningeaktivisten Rosa Lykke Yde, og Venstremanden Jens Peter Hansen.

Les Mer...

Sikandar Siddique følger en gruppe på de sociale medier, hvori man udstiller danske kvinder – ofte som nøgne og letpåklædte objekter. Det drejer sig om Instagramsiden ‘Toppen af danske piger’. På den velbesøgte profil reklamerer man også for såkaldt ‘sugardating’, der er en variant af prostitution, hvor ofte helt unge piger uden livserfaring afprøver grænser i prostitutionsmiljøet.

Les Mer...

Endnu en fantastisk aktion af den danske afdeling af Generation Identitaire, og selvom medierne systematiske ignorerer de mange happenings, så må der være en del der har set banneret. En banner på 34 meter fra en af de ikoniske højhuse, det blev bygget til arbejderklassen omkring 1970, men hurtigt blev et bosætter-kvarter.

Les Mer...