Nyt

 

Endnu en fantastisk aktion af den danske afdeling af Generation Identitaire, og selvom medierne systematiske ignorerer de mange happenings, så må der være en del der har set banneret. En banner på 34 meter fra en af de ikoniske højhuse, det blev bygget til arbejderklassen omkring 1970, men hurtigt blev et bosætter-kvarter. En ghetto. Fra Identitær – Danmarks første postnummer med danskere i mindretal.

I 2016 blev 2660 Brøndby Strand, der huser omkring 80 nationaliteter, officielt det første postnummer i landet, hvor danskere er bragt i mindretal. … viser det, der er ved at ske i vores land: At andelen af migranter og efterkommere er stigende i Danmark. I Brøndby Strand er 51 pct. af beboerne migranter eller efterkommere, og hele 44 pct. har ikke-vestlig baggrund, så det er altså ikke fordi der bor et usædvanligt højt antal svenskere eller nordmænd i området, at danskerne er i mindretal. …

I årtier har politikerne forgæves forsøgt sig med social ingeniørkunst, der skal integrere store grupper af migranter og efterkommere. Projektet har dog fra start været dødfødt. Forestillingen om, at man kan få mennesker til at fralægge sig sin etnokulturelle identitet, er skæv og dømt til at fejle.

Den eneste mulige løsning på at standse den igangværende befolkningsudskiftning – og dermed sikre vores lands og folks fremtid – er remigration. Tilskyndelser gennem tiltag på samfundsniveau til, at utilpassede migranter og efterkommere vender hjem til deres oprindelseslande. Det indebærer både en sikring af Europas ydre grænser, samt løsninger, der kan motivere de herboende migranter og efterkommere til at forlade vores territorier. Det er det, som vi kalder remigration.”

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria