Nyt

Dannebrog i en byrådssal er ’symbolpolitik’, og i øvrigt blot et flag på linje med ‘Prideflag’, ‘EU-flag’ og ‘FN-flag’. Bemærk den enslydende argumentation fra SF-flygtningeaktivisten Rosa Lykke Yde, og Venstremanden Jens Peter Hansen. Fra Randers Amtsavis – Politikerne i Randers viser flaget – Dannebrog skal pryde byrådssalen: – Jeg væmmes ved det.

“… mandag var sagen atter på dagsordenen. Og der var stærke holdninger til, at flaget nu kommer til at pryde byrådssalen. …

– Jeg glæder mig over sagen, for jeg elsker Dannebrog. Og det her giver mulighed for at komme med forslag om at sætte Prideflag op til Prideuge – nu er flagholderen der jo. Når vi er på vej ned ad den symbolpolitiske vej, så lad os tage skridtet fuldt ud, mente Rosa Lykke Yde (SF).

– Dannebrog faldt ned fra himlen og skal ses med himlen som baggrund. Det er en hån at lade Dannebrog hænge som en slatten klud på en pind nede i et hjørne af byrådssalen, og det er forsmædeligt og en ynk at gøre flaget til genstand for symbolpolitik, mente Venstres Jens Peter Hansen.

Jeg væmmes ved det, men så kan vi have Dannebrog i det ene hjørne og Regnbueflaget i det andet hjørne. Det flag signalerer mangfoldighed, at enhver kan leve sit liv, som man vil, og det er liberal politik, understregede han.

– Der er EU-flag og FN-flag, og så kan vi få en hel allé. Det vil ikke nødvendigvis klæde vores byrådssal, mente borgmester Torben Hansen (S).”

 

ANNONSE