Nyt

Danskerne kan takke de forkætrede ‘konventioner’ fra FN for, at en pakistansk klan, der har opfostret en knivmorder og bandeleder, kan blive boende i sin lejlighed og sprede utryghed.

I 2018 var Wallait Khan rasende, da Boligretten afgjorde, at den pakistanske familie skulle sættes på gaden.

Boligselskabet FSB havde fået nok. Naboer i boligområdet på Nørrebro i København fortalte, at de var utrygge på grund af familiens søn, der har grundlagt indvandrerbanden Loyal to Familia og desuden er dømt for et knivdrab på en 21-årig mand.

Wallait Khan afviste alle anklager og nægtede at flytte fra lejemålet på Kapelvej i København.

“Hvorfor skal vi straffes?“ erklærede bandelederens far i retten.

Dommeren vendte tommelfingeren ned, og den pakistanske trusselfamilie blev sat på gaden. Men slaget var ikke tabt, for pakistanerne kunne spille de forkætrede ‘menneskerettighedskonventioner’ som en trumf.

Boligsagen mod den pakistanske familie endte i Landsretten, og her afgjorde en dommer, at Khan-klanen kan blive boende i lejelejligheden på Nørrebro.

Landsretsdommeren erklærede, at den pakistanske familie havde haft bopæl på adressen i mange år, der havde ikke været naboklager og en ophævelse af lejemålet ville ikke forhindre den morderiske bandesøn i at opholde sig på Nørrebro.

Wallait Khan er kendt som en berygtet lokalpolitiker, og han har tidligere været en del af SF, hvor man omfavner islam og asylansøgere i stor stil.

Den pakistanske klan rejste til Velfærdsdanmark i 1969 for at få del i danskernes skattepenge. Familien kommer fra Kharian, et område i det nordøstlige Pakistan. Størstedelen af de pakistanere, der bor i Danmark, kommer fra det område.

ANNONSE

Wallait Khan og konen slår sig ned på Nørrebro, hvor de etablerer en muslimsk storfamilie med syv børn. En familie, der kommer til at sprede død og frygt i den danske befolkning.

Wallait Khan er ‘en stor mand’ i det pakistanske miljø i Danmark, hvor han er formand i diverse indvandrerforeninger. Han koncentrerer sig mest om pakistanske forhold samt sit rejsebureau, der sælger rejser til primært muslimske migranter.

Wallait Khan opdrager derfor ikke sin søn Shuaib Khan, der er født i november 1986. Wallait Khan er så optaget af sit pakistanske hjemland, at sønnen udelukkende får et pakistansk pas.

Den pakistanske far opholder sig i lange perioder i hjemlandet, hvor han prøver at blive valgt til viceborgmester i en pakistansk landsby.

I Danmark går sønnen amok i kriminalitet. Shuaib Khan dømmes for grov vold, våbenbesiddelse og vold med døden til følge.

“Jeg har jo ikke noget med det at gøre,” siger Wallait Khan, da han bliver konfronteret med sønnens kriminalitet.

De mange domme sender Shuaib Khan bag tremmer i 12 år. Men de danske myndigheder smider ikke pakistaneren Shuaib Khan tilbage til sit hjemland.

“Familien (Khan, red.) har det ikke godt. Ingen har det godt med al den ballade og historierne i aviserne. Det er voldsomt,” siger et familiemedlem fra den pakistanke klan, da Shuaib Khans voldsomme kriminalitet rammer avisforsiderne.

I 2007 går det for alvor galt. Shuaib Khan og en gruppe venner jagter en 21-årig mand i Aalborg i de tidlige morgentimer. Gruppen af mænd indhenter den unge mand, fastholder ham og tilføjer offeret 14 dybe knivstik. Den 21-årige dør af omfattende blødninger.

Der bliver fundet en blodig foldekniv på 9,7 centimeter, der har offerets og Shuaib Khans DNA på sig. Den morderiske pakistaner bliver dømt som hovedmanden bag knivdrabet, der afslutter livet for en ung mand.

Shuaib Khan får en fængselsstraf på otte år. Men allerede fire år efter retssagen er den pakistanske morder på fri fod. De naive danske myndigheder mener ikke, at Shuaib Khan skal afsone de resterende 1004 dage af sin fængselsstraf.

Kilder fortæller, at Shuaib Khans far, Wallait Khan, mener, at han har svigtet med hensyn til opdragelsen af sønnen, og at han ‘skulle have investeret mere tid i sin søn, da han havde brug for det’.

Men Wallait Khan går mere op i sit rejsebureau, de pakistanske borgmesterdrømme og islam:

“Sharia-lovgivningen og Koranen er min tro, det er enhver muslims tro,” erklærer Wallait Khan.

Kort tid efter Shuaib Khans prøveløsladelse efter knivdrabet i Aalborg grundlægger han indvandrerbanden Loyal to Familia. Shuaib Khan og de andre indvandrere, der primært har muslimsk baggrund, kommer til sprede skræk og rædsel – og står bag adskillige drab og skyderier i de følgende år.

Loyal to Familia har sit udgangspunkt omkring den berygtede Blågårds Plads på Nørrebro, der ligger cirka 500 meter fra Khan-familiens lejelejlighed på Kapelvej 17. Her har bandelederen Shuaib Khan folkeregisteradresse – også da han er over 30 år.

Der er altså god grund til, at boligselskabet har fået nok, når det vil have familien Khan ud af lejligheden.

Men en landsretsdommer vægter FN’s konventioner højere end danskernes sikkerhed.

Wallait Khan og resten af klanen kan juble. De muslimske migranter kan blive boende og forpeste naboernes dagligdag på Nørrebro.

“Jeg og min kone skal ikke straffes,” slår Wallait Khan fast.

Wallait Khan, hans bandekriminelle søn og resten af klanen ejer flere ejendomme i Pakistan. Muslimerne har dog valgt at blive boende i et almennyttigt lejemål i København.

Bandelederen Shuaib Khan er i øjeblikket underlagt et kortvarigt indrejseforbud i Danmark. I 2024 kan den pakistanske knivmorder flytte hjem til forældrene på Kapelvej.

Islam vinder hver gang i det naive danske samfund.

*

Mere om LTF-leder Shuaib ‘Shabbi’ Khan på Uriasposten

Se også
Far til pakistansk morder: Efterlyser bedre rettigheder og retssikkerhed for sønnen

ANNONSE