Nyt

I april bliver der placeret en håndgranat på Blågårds Plads i København, og en person skriver ‘Død over Paludan’ med spraymaling på asfalten ved siden af håndgranaten.

Politiet anholder straks et ledende medlem af indvandrerbanden LTF – Loyal to Familia for den farlige håndgranat og dødstruslerne mod islamkritikeren Rasmus Paludan.

Den muslimske mand kommer fra Irak, og han er indehaver af et irakisk pas. Alligevel vælger en dansk dommer at løslade den bandekriminelle migrant midt i juni. Derefter flygter den 19-årige iraker omgående til sit muslimske hjemland.

“Jeg ville ikke sidde inde for noget, jeg ikke har gjort,” siger bandemedlemmet fra Irak.

De naive danske myndigheder er endnu engang blevet snydt, og politiet står nu uden gerningsmand i den voldsomme ‘håndgranat-sag’.

Efter få måneder i Mellemøsten fortryder den sigtede ‘håndgranatmuslim’ nu sin flugt, og han bønfalder de danske myndigheder om en skatteyderbetalt enkeltbillet til København.

“Jeg vil hjem og gå i skole og begynde et nyt liv. Fuck det liv,” erklærer den kriminelle muslim fra skjulestedet i Irak.

Den 19-årige, der står bag omfattende kriminalitet i Danmark, skjuler sig lige nu hos familiemedlemmer i den sydirakiske Al-Muthanna-provins. Her er han kommet på kant med de lokale myndigheder, og han har tilbragt tid i irakiske arresthuse. Derfor vil bandelederen nu gerne hjem til de mere luksusprægede danske fængsler:

“Jeg vil hellere have en livstidsdom i Vestre Fængsel i Danmark end at blive én dag mere i Irak. Jeg fortryder, at jeg stak af, og bliver jeg dømt i sagen, er jeg klar til at tage min straf,” erklærer den bandekriminelle iraker.

ANNONSE

Efter eget udsagn er den bandekriminelle muslim blevet udsat for tortur, hvor han halvnøgen er blevet hængt op på en væg med armene i lænker og pint med elektrisk strøm, slag og spark i et irakisk fængsel.

Derfor er det attraktivt for den 19-årige iraker at komme ‘hjem’ til de danske domstole og den skatteyderbetalte velfærd igen.

De voldsomme dødstrusler med håndgranaten bliver fremsat 16. april 2019 kort tid før en politisk demonstration i indvandrerbydelen Nørrebro med Rasmus Paludan i spidsen for Stram Kurs. I denne periode opstår voldsomme religiøse uroligheder og omfattende hærværk i København og resten af landet. Flere hundrede aggressive muslimer forlanger respekt for islam og deres koran.

Ældre muslimske kvinder, hadske bandemedlemmer og unge indvandrerdrenge går sammen på gaden i et inferno af stenkast og påsatte brande.

Det er i denne sammenhæng, at det muslimske LTF-bandemedlem er sigtet for dødstrusler med en sprængklar håndgranat.

Den bandekriminelle flugtkonge afviser i dag, at han er ‘troende’ muslim. Mens han venter på sin flybillet til Danmark, er hans stærke følelser for den islamiske koran pludselig forduftet:

“Jeg tager afstand fra Rasmus Paludan, men han kan for min skyld brænde alle de koraner af, han vil. Det rager mig,” erklærer bandemedlemmet fra ‘Loyal to Familia’.

Det er velkendt, at islam og mellemøstlig kultur spiller en rolle blandt bandekriminelle i Danmark. Flere radikaliserede medlemmer af de hårdeste indvandrerbander i København har været i hellig krig i Mellemøsten:

»Disse personer har i forvejen en voldelig kapacitet, og når de vender hjem, har de adgang til våben og sprængstoffer. Det er meget bekymrende, at vi nu ser en kobling mellem det islamistiske og det kriminelle miljø,« siger Politiets Efterretningstjeneste, PET, i 2013.

Takket være naive danske politikere er denne bundkriminelle iraker nu blevet danskernes problem. Politikere – der omfavner den mellemøstlige indvandring – har udstyret denne kriminelle muslim med et dansk pas, selvom han allerede ejer et irakisk pas.

“Jeg vil hjem. Jeg taler ikke irakisk og er født i Danmark, og jeg håber, at den danske regering ikke svigter mig,” siger den 19-årige mand.

Den kriminelle muslim forlanger, at den danskerne åbner deres land for ham endnu engang:

“Det er altså ikke terror, jeg er sigtet for – granaten lå der jo bare,” erklærer den irakiske mand om den sprængklare granat og dødstruslerne mod Rasmus Paludan.

Se også
Asylansøger overfaldt 14-årige drenge i Svebølle: Fik 300.000 kroner i stedet for fængsel

ANNONSE