Kopierede/fra hoften

Pakistanske Wallait Khan har på Facebook delt et billede af den danske grundlov.

Han efterlyser, at “gæstearbejderes” børn får bedre “rettigheder og retssikkerhed”. Konkret opfordrer Wallait Khan til, at Grundloven opdates, så migranter og deres børn får deres eget afsnit i Grundloven.

Wallait Khan er pakistansk migrant og far til bandelederen Shuaib Khan. Shuaib Khan er særdeles godt kendt i de danske medier. Shuaib Khan har nemlig grundlagt indvandrerbanden Loyal To Familia / LTF og er dømt for mord og grov vold.

Danskerne tog imod pakistanske Wallait Khan og hans søn. Der blev betalt tilbage med mord, vold og grusom kriminalitet. Og nu efterlyser Wallait Khan altså en grundlovsændring til fordel for sin morderiske søn.

Det muslimske hykleri og de store krav til danskerne vil ikke stoppe. Der er brug for en meget stram kurs overfor typer som Wallait og Shuaib Khan.

Se også Mødeterrorist Bwalya Sørensen, der forfulgte For frihed-demonstranter, ‘føler sig chikaneret’

Somalisk viceborgmester fra Aalborg kræver mere magt; vil bestemme, hvem, der bliver lukket ind i byen

ANNONSE