Dag: 21. juli 2020

Den 2. oktober 2018 døde en 34-årig kvinde efter at være blevet mishandlet ihjel af sin pakistanske mand. Hendes 34-årige liv falder i to lige store dele:

Les Mer...

Adolph von Menzel (1815-1905) Etsning. format ikke oppgitt, Davison Art Center, Wesleyan University. Middletown, Connecticut. Tysk titel: Landschaft mit drei Hütten Adolph Menzel, fra 1898 med von, er spesielt kjent for sine store oljemalerier, som Fredrik den stores fløytekonsert i Sanssouci (1852) og Jernvalseverket (1872-75), begge i Alte Nationalgalerie i Berlin. Men han utmerket seg […]

Les Mer...

Dmitrij Dmitrijevitsj Sjostakovitsj (1906-1975) skrev i alt 15 strykekvartetter i perioden 1938-1974. Første versjon av den niende var ferdig i 1961 – men komponisten var ikke fornøyd med den, kastet manuskriptene i ovnen, og komponerte en helt ny kvartett i løpet av de neste tre årene. Man vil kanskje bemerke at enkelte av motivene også […]

Les Mer...

Ægteparret McCloskeys i St.Louis blev verdensberømt, da en hob fra BLM forsøgte at storme deres hus i St. Louis og de forsvarede sig med våben i hånd. Anti-Trump-medierne fremstillede dem som typiske Trump-vælgere: hvid middelklasse, som ikke vil “dele”. Det var jo tydeligt at de boede i et flot hus, med søjler, stor terrasse med balustrade.

Les Mer...

Yderst informativ artikel i Weekendavisen, hvor journalist Jeppe Bentzen har været i Odense, og talt med hjemløse, der fortæller om hvorledes de udnyttes af indvandrerbander. De berøves alt, og tvinges til at sælge stoffer, og når de tages af politiet, hænger de på dummebøder. En gæld de ikke kan slippe ud af. Hjemløse savner Hells Angeles, og den tid hvor de ikke var ’slaver’ af de mere brutale ‘blodets bånd’-bander.

Les Mer...

Det britiske terrorpoliti vil overveje at droppe betegnelser som «islamist-terror» og «jihadister» når de skal beskrive terrorangreb af personer som opgiver islam som motiv. Forslaget om at erstatte ordene med neutrale betegnelser, uden henvisning til islam, kommer fra Den Nationale Forening for Muslimsk Politi.

Les Mer...