Dag: 18. juli 2020

Dette er en slig historie der går viralt på Facebook, ganske enkelt fordi det begynner at blive mange af dem. Det er derfor de deles i rasende tempo. Folk ved at det kan være dig næste gang eller din kæreste.

Les Mer...

Politiet søger vidner til et overfald på en 13-årig dreng fra Helsinge, som fandt sted tirsdag d. 14. juli 2020 omkring kl.18.30. Overfaldet fandt sted på det offentlige toilet, som ligger i tæt ved amfiteatret i Folkeparken i Roskilde. Her blev drengen passet op af en gruppe unge mænd

Les Mer...

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (1606–1669) Etsning på papir, 16,2 x 21,1 cm, Rijksprentenkabinet, Rijksmuseum, Amsterdam. Det er ikke angitt hvor man finner teksten som illustreres, men to steder er mulige. I evangeliet etter Lukas, 24, 33-49 (rett etter beretningen om møtet med den oppstandne på veien til Emmaus): Og de stod op i samme stund […]

Les Mer...

Massiv indvandring har skabt enorme problemer i Sverige. I Göteborg må almindelige svenskere flytte fra deres lejligheder på grund af støj. Når journalister kommer for at rapportere om det, bliver de forfulgt og angrebet af en “multikulturel” pøbel. 

Les Mer...

En følge af den islamistiske revolution var angrebene på kristne og jøder. Europa har ikke villet forstå at fordrivelsen af de kristne fra deres historiske områder i Mellemøsten var et varsel om hvad fremtiden ville bringe.

Les Mer...

Danmarks største fagforening 3F retter nu et nedrigt angreb på det tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti.

Den magtfulde lokalformand Jesper Olsen fra 3F Frederiksværk-Frederikssund er gået på Facebook, hvor han deler et billede, der sammenligner DF-profilen Martin Henriksen med en gris.

Les Mer...

Den 17-årige Gizem Saadet Yücelbaş er, ifølge politiet, trængt ind i en lejlighed og har fremsat trusler og udøvet ulovlig tvang mod et sagesløst kvindeligt offer.

Den tyrkiske Yücelbaş-klan er et kedeligt bekendtskab for den danske befolkning. Det mener Syd- og Sønderjyllands Politi, der sammen med Anklagemyndigheden kræver en fængselsstraf til Gizem Yücelbaş.

Les Mer...

En større brand har lørdag morgen ramt katedralen i Nantes vest i Frankrig. Glasmalerier og et stort orgel fra det 15. århundrede er blevet ødelagt i branden, skriver France 24. 

Les Mer...

Det har en høj pris at deltage i den politiske debat – specielt hvis du ikke har de “rigtige” meninger.

Det har Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti i den grad måttet sande. Venstrefløjens had er grænseløst.

Les Mer...