Nyt

Foto hentet fra YouTube. 

Massiv indvandring har skabt enorme problemer i Sverige. I Göteborg må almindelige svenskere flytte fra deres lejligheder på grund af støj. Når journalister kommer for at rapportere om det, bliver de forfulgt og angrebet af en “multikulturel” pøbel. 

Der har været meget snak om alvorlig kriminalitet såsom røveri, vold, voldtægt og mord i forbindelse med indvandringen i Sverige. Dette er selvfølgelig højst reelle problemer.

Men sagen har også en lidt mindre alvorlig side, som til gengæld rammer endnu flere mennesker. Det handler om, hvordan hverdagen nu påvirkes negativt for flere og flere “almindelige svenskere” overalt i landet. Det skaber ikke store overskrifter, men skaber store problemer for de berørte.

Avisen Samhällsnytt har lavet en filmrapport om, hvordan det ofte går, når svenskere og de “nye landsmænd” bor tæt på hinanden i boligblokke. Det viser sig, at disse kvarterer ikke altid er kendetegnet ved den farverige harmoni, som de store medier kan lide at tale om.

ANNONSE

Tværtimod, i den virkelige verden kan det være helt uudholdeligt for de indfødte svenskere.

Samhällsnytt interviewede et ungt svensk par i Göteborg, som havde fået en lejlighed i en blok med mange indvandrere.

Efter relativt kort tid i deres nye kvarter så parret intet andet valg end at flytte. De kunne simpelthen ikke længere bære det tumult og det kaos, der hersker.

Der var aldrig ro, det var ingen regler. De beskriver selv en følelse af at bo i et arabisk land («som i Bagdad»).  Ingen klager nåede frem.

«Der var skrig og slagsmål om aftenerne, og man vågnede af det samme om morgenen»,

Siger manden i parret. Han forklarer, at høj, arabisk musik blev spillet non-stop, og at det lød som om lejligheden ovenover blev ommøbleret døgnet rundt.

Han siger, at det er vanskeligt at føre en dialog med naboerne, blandt andet på grund af sprogproblemer.

”Når de har boet her i årevis og ikke taler svensk, er der noget helt galt,” siger manden.

Kvinden i parret tilføjer:

”Nu har vi boet her i et halvt år, og vi er næsten nervevrag. Det er psykisk terror ».

Hun har snakket med andre naboer som oplever det samme. Parrets indtryk efter at have prøvet at finde en løsning, er at dette åbenbart er noget man må leve med. Ingen vil hjælpe dem.

«Det er som om den svenske kultur ikke er noget værd længere», siger kvinden.

Hun er bange for, at det nu er for sent at ændre situationen i Sverige. Det er kommet for langt ud.

Manden i parret kan fortælle, at dette ikke blot er et “uheldigt” engangstilfælde.

”Jeg har oplevet den samme ting i tre andre lejligheder her i Göteborg. Jeg begynder at se et mønster “, siger han.

Mønsteret er simpelthen hverdagen i “det nye Sverige”. Sådan er det nu, og det er ikke let at se, hvordan det kan ændre sig, når mindst 100.000 nye indvandrere kommer til landet hvert år.

Alene i 2019 modtog Sverige mere end 115.000 nye indvandrere (ifølge SCB(ifølge SCB) Sveriges Statistiske Centralbyrå). Et meget stort antal af disse kommer fra Afghanistan, Eritrea, Somalia, Etiopien, Syrien og andre lande med en helt anden kultur end den svenske. Det er uforståeligt naivt at tro, at det vil “gå godt”.

Manden beskriver sine naboer:

«De er hjemme hele dagen. Det er os, der betaler skat for at de kan bo her og have fri hele tiden».

Nu har parret valgt at flytte igen. De vil leje en lille gård uden for byen og pendle til arbejde. Det er ikke let for et ungt par, men de ser ingen andre muligheder. Hvis de skal kunne leve med en helt grundlæggende livskvalitet, må de forlade et bycentrum, hvor “andre kulturer” har førsteprioritet på alle måder.

“Vi har gjort alt, hvad vi kan, nu må vi flygte fra vores hjem,” siger den unge kvinde.

Parret har valgt at have anonymiserede fotos af sig selv i videoen af ​​frygt for repressalier. Det er ikke sikkert at kommentere indvandring i det svenske “åbne og inkluderende” samfund.

Samhällsnytt’s reporterhold får også dette at føle. Da de forlader området, bliver de forfulgt og angrebet fysisk af en rasende arabisk nabo. Flere andre rasende indvandrere kommer til, og situationen bliver hurtigt truende.

Efter en masse skrig, råb og skub lykkes det dem at slippe væk uden fysiske skader men med nogle skader på deres filmudstyr.

Videoen om parret og den voldelige hændelse bagefter:

 

 Sådan er hverdagen altså blevet i det flerkulturelle Sverige, som både politikere og en næsten samlet presse har ivret så stærkt for at få i stand. Nu må vanlige svenskere bære byrderne af galskaben. De må betale prisen, og de må måske leve med det for altid.

Mange mener at kunne se konturerne af den samme udvikling her også i vort land.

ANNONSE