Dag: 9. juli 2020

‘Rigtige moskeer er med til at fremme integration’, var budskabet fra tyrkiske Vahip Pelit, da han tilbage i 2016 blev interviewet til DR Nyheder om det nye moskébyggeri i Brabrand.

Les Mer...

Carl Larsson (1853-1919) Akvarell, størrelse og samling ikke tilgjengelig. Den unge dame som øver ved klaveret er kunstnerens datter Suzanne (1884-1958), senere gift Ranström. Bildet har vært i kunstsamleren m.m.m Thorsten Laurins (1875-1954) eie. I 1920 brakte det britiske tidsskriftet The Studio et offset-trykk av akvarellen. Deler av Laurins samlinger er nå i Nationalmuseum i […]

Les Mer...

Man tror, at det er løgn. Både politiet og pressen er ved at kriminalisere helt almindelige danskere, der har set en forfærdende video, hvor en tyrkisk voldsmand ydmyger, slår og sparker en dansk teenager. En vaskeægte hadforbrydelse.

Les Mer...

Mats Widlund er solist med Stockholm-filharmonien under ledelse av Gennadij Rozjvjestdjenskij.

Les Mer...

En grufuld video har ramt internettet. Tyrkeren Mehmet Ali Yücelbaş begår et voldeligt overfald mod en lyshåret dansk dreng, der bliver slået og sparket i hovedet.

Det voldsomme angreb finder sted på de offentlige toiletter i indkøbscenteret ‘Borgen Shopping’ i Sønderborg.

Les Mer...

Det seneste døgn har budt på en alvorlig video, hvor den tyrkiske voldsmand Mehmet Yücelbaş ydmyger en dansk teenagedreng på uhyggelig vis. Det ligner en hadforbrydelse i fuldt flor. Derfor er det også mistænkeligt, at politiet nu slår usædvanligt hårdt ned på denne video. Den danske ordensmagt vil personligt kontakte Facebook for at få Facebook til at fjerne videoen.

Les Mer...

  Der er en grund til at vi ikke hører noget om det, der sker med hvide farmere i Sydafrika. Hvis det gik op for europæerne, hvad der sker, ville det uvægerligt føre til spørgsmål om hvilken slags fremtid vi har i vente. Det samme gælder kristne i Mellemøsten og Nordafrika. Hvis medierne fortalte sandheden, […]

Les Mer...