Nyt

En grufuld video har ramt internettet. Tyrkeren Mehmet Ali Yücelbaş begår et voldeligt overfald mod en lyshåret dansk dreng, der bliver slået og sparket i hovedet.Det voldsomme angreb finder sted på de offentlige toiletter i indkøbscenteret ‘Borgen Shopping’ i Sønderborg.

Et handelscentrum med tusindvis af kunder, der kan købe ind, gå i biografen eller besøge kommunekontoret. Heller ikke her kan den danske befolkning føle sig sikker.

Voldsmanden Mehmet Yücelbaş, der har rødder i den tyrkiske by Afyonkarahisar, tager kvælertag på sit danske offer og skubber ham ind i toiletbåsen.

Der findes offentlige toiletområder på flere af etagerne i butikscenteret ‘Borgen Shopping’.

Herefter ydmyger tyrkeren voldofferet på gruopvækkende vis, og det bliver til flere slag i hovedet. Da Mehmet Ali Yücelbaş tvinger den danske dreng til at kysse sine sandalklædte fødder, sparker han sit offer i hovedet.

Undervejs truer Mehmet Yücelbaş med at hente sin kniv og at stikke sit danske offer.

Der er altså både tale om grov vold og knivtrusler, da Mehmet Yücelbaş går amok. Ved højlys dag forvandles de offentlige toiletter i storcenteret ‘Borgen Shopping’ til en rystende voldsscene.

ANNONSE

Den mellemøstlige dominanskultur har bredt sig over Danmark i takt med masseindvandringen og befolkningsudskiftningen. Og selv i et dansk indkøbscenter kan danskere ikke længere bevæge sig i tryghed.

Borgen Shopping er et 55.000 kvadratmeter stort indkøbscenter med 49 butikker, der ligger i det centrale Sønderborg.

Udover de mange butikker i shoppingcenteret har Sønderborg Kommune også til huse i ejendomskomplekset. En stor del af den sønderjyske kommunes kontorer, heriblandt et jobcenter, er placeret i det store butikscenter.

På Sønderborg Kommunes jobcenter bliver der blandt andet arrangeret seminarer for udenlandske jobansøgere.

Det er altså midt blandt kommunekontorer i det enorme handelscentrum, der beskrives som ‘Sønderjyllands største shoppingcenter’, at voldsmanden Mehmet Ali Yücelbaş kan iscenesætte sit voldsorgie, der bliver foreviget med en mobiltelefon.

Indvandreren Mehmet Ali Yücelbaş har tilknytning til Sønderjylland. Hans tyrkiske far driver en pizzarestaurant i Agerskov og bor 50 kilometer fra Sønderborg.

En stor del af den tyrkiske Yücelbaş-klan har bosat sig i Sydjylland – heriblandt Kolding- og Aabenraa-området.

Multikulturen har vist sit grimme ansigt igen. Der er noget fundamentalt galt i, at en tyrkisk migrant kan overfalde og ydmyge en dansk dreng i et kæmpe shoppingcenter ved højlys dag.

Danske politikere må vågne af deres tornerosesøvn.

***

Læs mere om det uhyggelige overfald her

Se også
Naser Khader er i familie med Islamisk Stat-medlemmer, der opildner til terror

ANNONSE