Nyt

Man tror, at det er løgn. Både politiet og pressen er ved at kriminalisere helt almindelige danskere, der har set en forfærdende video, hvor en tyrkisk voldsmand ydmyger, slår og sparker en dansk teenager. En vaskeægte hadforbrydelse.

I øjeblikket truer danske myndighederne danske borgere med en tur i fængsel, fordi de ser den vold, der følger med den islamiske masseindvandring og befolkningsudskiftningen.

Politiet kan ikke sige om, videoen er ulovlig. Spørgsmålet er, hvordan skal befolkningen så vide det? Politiet er spækket med jurister, der åbenbart ikke ved fra eller til.

Danskerne skal leve i uvished omkring den intense indvandrervold, der breder sig. Der tegner sig et omrids af et reelt diktatur, der er ved at blive formet.

Er sandheden så farlig?

Politiet har taget kontakt til de sociale medier, hvor videoen bliver delt, og har bedt om at få den fjernet. Videoen ligger imidlertid også på en række hjemmesider, hvoraf nogle har et tilhørsforhold på den yderste højrefløj.

– Vi har bedt vores nationale it-myndighed i

Rigspolitiet

om at gå ind og hjælpe os med at gå ind i den it-faglige del for at få den fjernet, siger Kaj Nielsen.

Også Københavns Politi har fået flere

henvendelser

om videoen og beder ligeledes om, at den ikke bliver delt, og henviser til, at sagen bliver efterforsket hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

ANNONSE