Nyt

Justitsminister William Barr siger i et interview med Laura Ingraham at efterforskningen af kandidat Trump savner ethvert grundlag og at saboteringen af ham som præsident var endnu værre. -Den værste skandale i USA’s historie, siger Barr, som lover et retsligt opgør.

 

USA’s justitsminister William Barr lader nogle ord falde på slutningen af interviewet med Laura Ingraham, som er helt knusende for Hillary Clinton, Barack Obama og alle hans håndlangere. Barr siger, at sammensværgelsen mod kandidat Trump og senere præsident Trump er en af de værste skandaler, som nogensinde har ramt USA, og han agter at komme til bunds i den og finde de skyldige.

Det er helt på slutningen, da samtalen kommer ind på specialefterforsker John Durhams arbejde, at Barr uopfordret kommer med sit syn på sagen.

“My own view,” Barr added, “is that the evidence shows that we’re not dealing with just mistakes or sloppiness. There is something far more troubling here, and we’re going to get to the bottom of it. And if people broke the law, and we can establish that with the evidence, they will be prosecuted.”

The attorney general left no doubt as to his own view of the investigation, which spanned nearly three years and ended in March 2019, calling it “one of the greatest travesties in American history.”

Barr er som sheriffen i det gamle Vilde Vesten, som siger, at de skyldige skal dingle, hvis de finder beviserne.

At der er begået forbrydelser, er Barr ikke i tvivl om.

“Without any basis, they started this investigation of his [Trump’s] campaign, and even more concerning, actually is what happened after the campaign,” Barr said. “[There was] a whole pattern of events while he was president … to sabotage the presidency … or at least have the effect of sabotaging the presidency.”

Da Barr første gang sagde, at FBI drev spionage mod Trumps kampagne, fik Demokraterne og Resistance-medierne et apoplektisk anfald. Tidligere FBI-chef James Comey rykkede ud og sagde de havde grundlag for at spionere. Barr sagde, lad os se.

ANNONSE

Nu slår han eftertrykkelig fast, at der ikke var grundlag for spionagen og overvågningen af Trump-lejren. Det siger han efter at efterforskningen har pågået i et års tid. Barr er skråsikker. Det kan tyde på at der kommer tiltaler.

Trump-Amerika blev oprørt, da Justitsministeriet valgte ikke at tiltale nummer 2 i FBI, Andrew McCabe, selv om McCabe havde fået sparket for at lyve under ed.

Sidste ord var åbenbart ikke sagt i den sag.

Barr er påpasselig med at understrege at det ikke drejer sig om fejl og sjusk i FBI’s arbejde, som ellers ville værre retfærdigt nok. FBI’s arbejde var grundliggende forkert og uretmæssigt. Det var en opvisning i falsknerier.

Demokraterne og anti-Trump-medierne er dermed advaret. Ingen ved hvornår Durhams rapport kommer, men når justitsministeren vælger at gå så klart ud nu, tyder det på at der ikke er længe til.

Det kan blive helt ødelæggende for Demokraterne, som om de ikke har nok at kæmpe med, med en præsenil kandidat.

NTB/Ritzau synes ikke det er værd at ofre blæk på at USA’s justitsminister kalder obstruktionen og saboteringen af Trump den største skandale i USA’s historie.

 

FBI had information Steele dossier was part of ‘Russian disinformation campaign,’ declassified footnotes show

 

 

 

 

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid