Kommentar

Den britiske eks-agent Christopher Steele, forfatter af Steele-rapporten. Demokratene anklager Trump for at få hjelp fra udlandet. Selv fik de hjelp fra udlandet og Steele benyttet russisk kilder. Paradokserne står i kø.

Justitsminister William Barr gav i nat et interview til ABC, der siger at FBI ikke var i god tro da de efterforskede Trump-kampagnen. Faktisk er det så slemt at Obamas administration brugte statens organer til at manipulere udfaldet af valget, og medierne deltog med liv og sjæl.

Dette er det samme som at sige, at FBI’s operation mod Trump var et lovbrud. Når opretholdere af loven selv bliver kriminelle, har samfundet et problem af en helt anden slags end bare sædvanlig kriminalitet.

ANNONSE

“I think probably from a civil liberties standpoint, the greatest danger to our free system is that the incumbent government use the apparatus of the state, principally, the law enforcement agencies and the intelligence agencies, both to spy on political opponents. But as to use them in a way that could affect the outcome of the election. As far as I’m aware, this is the first time in history that this has been done to a presidential campaign,” he told NBC on Tuesday.

-Dette er så vidt jeg ved første gang i historien at noget sådan er blevet gjort ved et præsidentvalg, sagde Barr.

Med disse ord så tæt på generalinspektør Michael Horowitz rapport, signalerer justitsministeren at han agter at tage et opgør med Obamas administration og få sandheden frem. Koste hvad det koste vil.

Horowitz-rapporten var imødeset med spænding. Den indeholder et væld af fakta om hvordan FBI stik imod egne regler, leverede en ansøgning til specialdomstolen FISA som de vidste, var bygget på løgn. Men Horowitz sagde alligevel at han ikke fandt tegn på “politisk partiskhed”, at fifleriet skyldtes politiske ønsker.

Den forklaring skød Barr umiddelbart ned og han uddybede dette til ABC i nat: FBI handlede “in bad faith”, ud fra dårlige motiver. De vidste med andre ord hvad de gjorde. Bedraget var bevidst.

Attorney General William Barr said that the Obama administration’s FBI may have been acting in “bad faith” while probing whether President Donald Trump’s 2016 campaign had ties to Russia.

Barr, in an interview with NBC News on Tuesday, dismissed findings by the Department of Justice’s Inspector General, Michael Horowitz, that the FBI wasn’t acting on a political bias when it surveilled Trump campaign staffer Carter Page for about a year.

Medierne, som blev et propagandaorgan for en stor løgn om præsidenten, må bære et stort ansvar. Bedraget have ville ikke have været mulig, hvis pressen havde gjort sit job.

“I think our nation was turned on its head for three years based on a completely bogus narrative that was largely fanned and hyped by a completely irresponsible press,” Barr said.

Anti-Trump-medierne har hamret og hamret på Trump i tre år. Når Obama-chefer er gået af, har de fået job som kommentatorer ved CNN og MSNBC. Tidligere FBI-chef James Comey er taget i løgn, det samme er eks-CIA- chef John Brennan, FBI’s no. 2 Andrew McCabe og tidligere national sikkerhedsrådgiver James Clapper. Alle er taget i løgn, men de fortsætter som før.

Siden Barrs specialefterforsker John Durham nu fører en efterforskning om kriminalitet, må Barr udtrykke sig med forbehold. Men det er rent formelt.

“I think there were gross abuses … and inexplicable behavior that is intolerable in the FBI. I think that leaves open the possibility that there was bad faith.”

Barr underkender Horowitz konklusion, som siger, at han ikke fandt politisk slagside hos FBI. Horowitz har tidligere interviewet FBI-folk og nøjedes med at gengive det de sagde, kommenterede Barr.

“All he said was, people gave me an explanation and I didn’t find anything to contradict it…he hasn’t decided the issue of improper motive,” Barr remarked. “I think we have to wait until the full investigation is done.”

Anti-Trump-medierne og Obamas folk reagerede kraftigt, da Barr i foråret sagde, at så vidt han kunne se blev Trump udsat for spionage. James Comey svarede igen med at det blot var normal elektronisk overvågning.

Men Barr står ved at Trump blev udspioneret.

The attorney general added that he still believes Trump’s campaign was spied on.

“It was clearly spied upon,” he told the network. “That’s what electronic surveillance is … going through people’s emails, wiring people up.”

Barr added, “There was and never has been any evidence of collusion and yet this campaign and the president’s administration has been dominated by this investigation into what turns out to be completely baseless.”

“Fuldstændig uden grundlag”. Det er en helt ødelæggende dom, både over Obama og hans folk og administrationerne de bestyrede.

Værre kan det ikke blive.

FBI- chef James Comey har sagt god for Steele-rapporten som Horowitz beskriver sådan:

“Steele himself was not the originating source of any of the factual information in his reporting. Steele instead relied on a Primary Sub-source for information, who used his/her network of sub-sources to gather information that was then passed to Steele,” the IG report stated.

Og Hillary og Demokraterne betalte for rapporten.

Det Barr gør er at give rigsretssagen et grundskud, for Ukraine-sagen bygger på samme anden- og tredjehåndskilder som Rusland-sporet.

 

 

 

ANNONSE