Nyt

Bundesnachrichtendienst i dag: Tyrkiske statsansatte deltog i stormningen af grænsen

Nu om stunder fører vi krig mod hinanden i cyberspace og med mennesker. Det er et billigt våben. Svenske politikere har bekriget hinanden og deres folk med mennesker. Danske har gjort det, EU og FN har bekriget Europa med mennesker og Erdogan har bekriget Europa og grækerne.

Nu har tyrkerne brændt “flygtningenes” telte ned og busset dem bort. Måske har han afpresset penge nok, måske har nogen truet ham. Bundesnachrichtendienst afslører idag, at tyrkiske statsansatte deltog i stormningen af den græske grænse. Hvem ved, måske har Merkel kvindet sig lidt op her på falderebet. Globalister er ude i en kold tyrker i øjeblikket. No illegal immigrants at Greek-Turkish border, Greece Determined Defense of Evros Border Forces Migrants Away.

 

ANNONSE