Kopierede/fra hoften

Islamiseringen af Danmark skrider planmæssigt frem. I indvandrerghettoen Rosenhøj i Aarhus er størstedelen af beboerne fra muslimske lande.

Derfor foregår den officielle kommunikation på for eksempel somalisk og arabisk. Man vil ikke besvære de mange migranter med krav om danskundervisning, og et boligselskab i Rosenhøj har derfor valgt at benytte skilte, skraldespande og andet materiale på de muslimske beboeres modersmål.

Rosenhøj-ghettoen er kendt for livsfarlige fyrværkeriangreb på danske brandfolk og politibetjente. Og i 2017 kom det frem, at utilpassede unge fra fem familier havde begået indbrud i 11 lejligheder i området.

Den kriminelle ghetto har også sin helt egen indvandrerbande, der ofte bekriger andre bander i Aarhus-området. I 2017 blev en 27-årig mand stukket ned under en bandekonflikt, og han afgik senere ved døden.

ANNONSE

De ikke-vestlige indvandrere lærer hver dag, at hvis man opfører sig dårligt nok og vælter sig i kontanthjælp, så skal det danske samfund nok indrette sig efter de krav, man fremturer med.

(Læs også historien om det “tyrkiske bad” i Vordingborg)

 

ANNONSE