Tavle

Måske en lidt radikal måde at udrydde sygdom på, men når man vil rense verden for ondskab, har mord altid været populært. En ræverød SVT journalist havde samme holdning: ”Guds gåva att gamlingarna dör av coronasmittan”, for det ville løse den akutte, importerede boligmangel.

Det mærkelige forbliver, hvordan de røde har lykkedes med at tage patent på godhed og humanitet, men det kan da ikke nægtes, at Kinasygen har gjort kål på 60 procent af alle flyrejser.

Jonathan Swift foreslog i A Modest Proposal i 1729, at problemet med fattige børn kunne løses ved at sælge dem til de rige, så de kunne spise dem. Logikken er den samme. Unge mennesker har den lighed med profeten Muhammed, at de vil have en ren verdens renset for snavs, og det kan ikke gå hurtigt nok. Nazisterne, der jo beundrede profeten, var også grebet af rengøringsvanvid. Hitler ønskede, han havde været født muhamedaner, og det var ikke helt skævt tænkt af ham, ligesom det flugtede med hans personlighed at beundre Josef Stalins brutalitet.Extinction Rebellion.

ANNONSE
ANNONSE